自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
真係靚
請更年期大媽唔好追擊我, 高抬貴手

侯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

別墅

hs3290 發表於 19-12-3 14:58
真係由細靚到大

佢以前真係好純好脫俗

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

apelok 發表於 19-12-3 19:10
佢靚之餘仲要係零死角

完美

子爵府

2019新春慶豚圓

唔明点解要整容,浪費左。

水晶宮

2019新春慶豚圓 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

佢有1/4英國血統。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

我覺得張柏芝眉眼似老豆.

佢係遺傳左爸的眉眼,是改良左的精緻漂亮版

子爵府

回覆樓主:

好靚

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

Tobbyy 發表於 19-12-3 23:32
唔明点解要整容,浪費左。

整容
⋆☆知足常樂

子爵府

2019新春慶豚圓

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
WiNniE_726 發表於 19-12-3 23:54
整容
應該話打針至啱,佢好後生就打針,一做喊戲尤其明顯,塊面好僵硬。

男爵府

回覆樓主:

超靚

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好靚女呀!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

侯爵府

hashtag影視迷勳章

油麥麥 發表於 19-12-3 21:42
第一張同第二張,藍色格仔裙是校服裙?邊間中學?

佢喺澳洲讀中學

複式洋房

真係天生靚女

侯爵府

回覆 hs3290 的帖子

天生麗質

子爵府

2019新春慶豚圓

mandy952 發表於 19-12-3 15:19
短髮嗰張似林青霞

我十幾歲個時問人,林青霞後生咩樣?佢答我係短頭髮初出道既張柏芝

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

公爵府

nerolibaby 發表於 19-12-4 08:35
我十幾歲個時問人,林青霞後生咩樣?佢答我係短頭髮初出道既張柏芝

其實pg仲靚d

洋房

回覆樓主:

當年拍YES覺得佢好靚好靚

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊