自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
_candy_ 發表於 19-12-3 17:42
啲嘢係貴啲㗎 不過我用匯豐卡買萬寧coupon有九折 , 用埋188個優惠就抵啲
...

咁我又冇試過用HSBC卡買COUPON,
我都係睇下佢地幾時有做回贈多既卡,
就買野,咁下次都用HSBC買COUPON先,但用COUPON, 如果是會員日,本身都有95折,會唔會用COUPON 比錢,都會另再計番會員95折?

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

珊瑚宮

SUKI20062014 發表於 19-12-3 17:44
仲有M巾必定去萬寧
我一般安排貴的野在星期三買.M巾就星期五日用品活動才買.
我屋企擺滿洗潔精洗衣液....

我都係,貼身用品就一定萬寧買。
安全第一。
BB奶粉,我已唔需要買好多年。

水晶宮

moonlight9198 發表於 19-12-3 17:36
應該唔會既,萬寧好多貨都比藥房貴架,就算做特價,都唔一定會平過藥房,萬寧買牙線,有隻牌子大盒47蚊, ...

黃道益樓下藥房48,萬寧6支367,上星期買388送50,匯豐卡有九折
都抵

公爵府

moonlight9198 發表於 19-12-3 19:54
咁我又冇試過用HSBC卡買COUPON,
我都係睇下佢地幾時有做回贈多既卡,
就買野,咁下次都用HSBC買COUPON先 ...

每月10日 Mann Day 95折

星期三的自家品牌9折

用禮券比錢冇問題

珊瑚宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 19-12-3 20:26
每月10日 Mann Day 95折

咁買coupon 都仲抵。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

moonlight9198 發表於 19-12-3 17:36
應該唔會既,萬寧好多貨都比藥房貴架,就算做特價,都唔一定會平過藥房,萬寧買牙線,有隻牌子大盒47蚊, ...

差$14都濕濕碎,見過差$31

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

SUKI20062014 發表於 19-12-3 17:03
今年經濟這樣.希望萬寧可以撐得住.
個個星期都期待開心星期三同歡樂星期五..
如果無得送真的好可惜. ...

唔係可惜..係會洗多好多錢...

我家近十年既
洗潔精,油,豉油,洗衣液,柔順劑....
有70%係萬寧送的....

真係好幾個月...一年先買一次....

重有藍威寶...我家用極都有幾支係度.....

珊瑚宮

一區區....我家附近..萬0同屈XX都有好多野...一特價...
就平過藥房了...當然有D野..幾時都係藥房平...一定係藥房買...

但好似我老公用既SET頭噴霧...藥房35一支..
萬0屈XX 39.9一支
咁等佢買2支85折,或買3送1時...平均30.X一支先買...
基本上都會夾到188或99有野送....
咁就平過藥房好多啦....

但止汗噴霧果D野...藥房22蚊...
萬X同屈X..基本都25蚊以上的....
咁就一定會係藥房買

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

公爵府

月希 發表於 19-12-3 21:16
唔係可惜..係會洗多好多錢...

我家近十年既
我勁d,係全部都係萬寧送既,我無買過

珊瑚宮

回覆樓主:

我諗最多人掃貨,係買牙膏牙刷,買滿指定幾多錢,可能買4枝就夠,就送到兩隻手都拎唔晒既贈品。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

子爵府

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

謝分享

子爵府

SUKI20062014 發表於 19-12-3 17:44
仲有M巾必定去萬寧
我一般安排貴的野在星期三買.M巾就星期五日用品活動才買.
我屋企擺滿洗潔精洗衣液....

即係逢星期五就叫個人護理用品日嗎?

珊瑚宮

_candy_ 發表於 19-12-3 21:45
我勁d,係全部都係萬寧送既,我無買過
咁你真係勁...

但係我其實每樣野...一年都未必買到一次...
但都會自己買...係因為有時落到去D贈品已經送晒...

唔知上年定今年年頭...
有成2,3個月...個個星期三,五都中午去已經冇晒贈品...

男爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章

月希 發表於 19-12-4 07:13
咁你真係勁...

搶手的贈品好快送完,通常我一早就去買,買完再返工

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

moonlight9198 發表於 19-12-3 15:19
如下:

呢支好用呀!
但未諗到買咩好。·

別墅

公爵府

月希 發表於 19-12-4 07:13
咁你真係勁...

因為買奶粉

大宅

岩岩買到$188,點知佢話送晒

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊