自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
honda jazz (2015)

問左原廠$5xxx,好貴。

想請教大家有冇咩推介?

感謝

侯爵府

2019勳章

check咗係咪無電先啦

男爵府

台灣小松 發表於 19-12-3 15:25

錦田有啊,$300。我只記得是報紙檔附近,但是不懂路,我只是跟朋友去過

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
loloma 發表於 19-12-3 16:38
check咗係咪無電先啦

check左啦,
買左3粒吾同牌子既電都吾得

大宅

09daisydaisy 發表於 19-12-3 21:11

錦田有啊,$300。我只記得是報紙檔附近,但是不懂路, ...

$300 咁抵 。

條車匙要用黎「著車」 , 真係冇諗過可以咁平。

侯爵府

2019勳章

旺角好景商場側搵下

另外去黑布街d車精品店入去問下

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

台灣小松 發表於 19-12-3 15:25

我D 壞咗, 我會上YOUTUBE 揾吓有無修理方法.

E 個係其中一個修理車匙的方法:

https://www.youtube.com/watch?v=D1_JHlT2yC4

大宅

PY-Sing 發表於 19-12-4 14:32
我D 壞咗, 我會上YOUTUBE 揾吓有無修理方法.

E 個係其中一個修理車匙的方法:

好特別呀

加塊錫紙就work番。

但我條匙都係冇反應T__T

其實本身一直都冇事, 拆左出黎換電,換完就再著吾番啦, 激死我

大宅

loloma 發表於 19-12-4 10:16
旺角好景商場側搵下

另外去黑布街d車精品店入去問下

thanks for the info.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊