自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
J5,6 咁買。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

係喎, 2個人的位可能會變4個人的位。

M3 都攪笑, 一個人都唔會坐呢個位?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章

dongnut 發表於 19-12-3 16:45
J5,6 咁買。

上次睇frozen 2, 我特登買卡拉位,分開3個位

wcpcelia    發表於 3 天前

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆 gracelam 的帖子

咁果3個人有冇叫你同佢地調位?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

真心做唔出

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

J5,6 咁買。

我一人睇戲最鍾意佢咁揀,我一定買j7等佢個小朋友坐佢大脾

wcpcelia    發表於 3 天前
D..D    發表於 4 天前

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

如果睇卡通片,可能帶住100cm以下既小朋友,唔洗買飛又想有位坐!

男爵府

gracelam 發表於 19-12-3 17:00
上次睇frozen 2, 我特登買卡拉位,分開3個位

要懲罰下呢d人,太自私了

珍珠宮

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章

tantanmama 發表於 19-12-3 17:19
回覆 gracelam 的帖子

咁果3個人有冇叫你同佢地調位?

冇呀! 開場前我特登大聲問個仔: 你要唔要外套?佢地冇都反應,咁我咪算囉。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

大宅

可以咁樣買ga,
我有次一個人睇戲諗住買隔一個位,
個職員話唔可以咁樣買ga wo

大宅

2019新春慶豚圓

照坐係中間,無買飛就預左無位坐架啦

大宅

2019勳章

試過,照買,入到去禮貌地要求調位,成功了

男爵府

koizaki 發表於 19-12-3 17:33
可以咁樣買ga,
我有次一個人睇戲諗住買隔一個位,
個職員話唔可以咁樣買ga wo

網上買可以

大宅

feclagnes 發表於 19-12-3 17:25
我一人睇戲最鍾意佢咁揀,我一定買j7等佢個小朋友坐佢大脾

替天行道

男爵府

2019新春慶豚圓

J5,6 咁買。

咁鬼自私!

翡翠宮

如我整古 買J4及J7 叫2個流浪漢入去睇
玩具萬歲!

珍珠宮

回覆樓主:

我最鍾意如果一個人
一定cut佢地d連位

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

J5,6 咁買。

我附近唔俾咁買
相知相遇相識

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

奇異果小邱 發表於 19-12-3 16:50
係喎, 2個人的位可能會變4個人的位。
我一個人會買M3架, 走廊位唔使成日要人讓。
請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

有d家長好自私,小朋友唔買飛又唔想抱,之前我同仔睇,明明我買左個位,但有個小朋友坐左,個媽媽仲叫我坐另一邊,傻架,個位我買了。我叫職員來處理,隻家長妙嘴妙舌,好聲好氣我會讓,但自己唔買飛就抱啦。真cheap

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊