自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我反而試過亞仔坐凳俾人遮住,全程坐我大脾。。

翡翠宮

2019新春慶豚圓

fitfish 發表於 19-12-3 20:13
如我整古 買J4及J7 叫2個流浪漢入去睇

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

流浪漢睇frozen

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
要睇係咩戲,旺戲的話其實冇乜分別,依家都好多人一個人去睇戲,佢哋會好多謝你,唔旺嘅戲都可能博到嘅,不過路口位都通常有人買。

男爵府

奇異果小邱 發表於 19-12-3 16:50
係喎, 2個人的位可能會變4個人的位。

我一個人會坐呢d位呀!我成日一個人睇戲,開頭會揀d靚位,但次次都覺得比d情侶包圍,我成個電燈膽咁,覺得尷尬。後尾鐘意揀邊邊位坐。

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

feclagnes 發表於 19-12-3 17:25
我一人睇戲最鍾意佢咁揀,我一定買j7等佢個小朋友坐佢大脾

伯爵府

大宅

gracelam 發表於 19-12-3 17:00
上次睇frozen 2, 我特登買卡拉位,分開3個位

唔明,可唔可以解釋吓

水晶宮

2019勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

好主意

珍珠宮

2019新春慶豚圓 環保接龍勳章

夏威夷果仁 發表於 19-12-4 00:43
唔明,可唔可以解釋吓

好似樓主個case, 我地3個人買左J4, J7, H4, 呢3個位,我地係分開坐。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章 睛靈勳章

咁佢有j4後備喎

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

隔唔中都有D家長丶情侶咁買

複式洋房

我上次睇黑魔后都遇到自私情侶,佢地買了四人一行的正中間兩個位。搞到我同小朋友坐後面一行,而C6坐佢地隔離的路邊位,到最後入場最邊嗰個位都有人買,即係佢哋被兩個陌生人包圍。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

11B 發表於 19-12-4 07:40
咁佢有j4後備喎

我唔係特登為佢買飛,我一人睇戲時最鍾意d人咁揀,因為遲買飛都有螢幕正中位坐不用靠邊,場場總有呢d窿位

伯爵府

gracelam 發表於 19-12-4 07:34
好似樓主個case, 我地3個人買左J4, J7, H4, 呢3個位,我地係分開坐。

真心正

男爵府

2019新春慶豚圓

真係估唔到d人會甘做

男爵府

2019新春慶豚圓

cindy618 發表於 19-12-4 00:09

正呀

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 大廚勳章

姆明家族 發表於 19-12-4 07:45
我上次睇黑魔后都遇到自私情侶,佢地買了四人一行的正中間兩個位。搞到我同小朋友坐後面一行,而C6坐佢地隔 ...

我諗佢哋係想坐對正大銀幕姐。。。四個位中間兩個位係比較對得正。。。咁都冇所謂嘅預咗有人包圍自己咪得囉
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

feclagnes 發表於 19-12-4 08:20
我唔係特登為佢買飛,我一人睇戲時最鍾意d人咁揀,因為遲買飛都有螢幕正中位坐不用靠邊,場場總有呢 ...

又係喎,好似預留左d單丁位,比你慢慢㨂咁。

大宅

seaheart88 發表於 19-12-4 08:59
我諗佢哋係想坐對正大銀幕姐。。。四個位中間兩個位係比較對得正。。。咁都冇所謂嘅預咗有人包圍自己咪得 ...

會不會是分開架,未必有人慳一張飛錢。

不過,我都識人咁做,但我不讚成

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊