自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

點解康文處唔理嘅?

珍珠宮

mickeyeva 發表於 19-12-3 19:56
點解康文處唔理嘅?

好恐怖,小朋友系果度玩都好危險。

別墅

好恐怖...

大宅

BK Milk勳章

好恐怖,好得人驚。一定唔會帶小朋友去呢個公園。話說小時候阿媽會帶我地去呢個公園玩,中秋去賞月,依家搞成咁污煙瘴氣,好心痛

侯爵府

點解康文處唔理嘅?

好離普,真係政府工做有36,唔做又36

hellohelloruby    發表於 19-12-4 12:30

象牙宮

回覆樓主:

深水埗道友多、

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

點解康文處唔理嘅?

我有睇
好多人吸完毒瞓左喺地下,週圍都係血跡同針筒
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

深水埗道友好多,不過前幾年都吾是甘,依家多左露宿者同南亞裔人,治安越來越差,政府又吾理,就搞成甘了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

esmehouse 發表於 19-12-3 20:37

係咪可以叫下一期區議員做嘢呢!

水晶宮

香港四圍立立亂,仲邊有閒人去關注呢啲小問題吖!

stagea    發表於 19-12-4 08:58

水晶宮

KHW1 發表於 19-12-3 20:41
係咪可以叫下一期區議員做嘢呢!

咪又係去搵警察。警察都無哂威信,又話要解散警隊 靠邊個去維持治安?

男爵府

Cheddar85ang 發表於 19-12-3 20:45
咪又係去搵警察。警察都無哂威信,又話要解散警隊 靠邊個去維持治安?
...

黑衣人lor,佢地咁勁

男爵府

蘋果姐姐^_^ 發表於 19-12-3 20:00
好恐怖,小朋友系果度玩都好危險。

果度冇乜正常人敢行入去。成班怪型怪相

男爵府

回覆樓主:

政府部門黃到唔做野,社工掛住遊行阻街救「細路」,區議員連寫字都錯。
邊個會去處理?

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 19-12-3 20:24
我有睇
好多人吸完毒瞓左喺地下,週圍都係血跡同針筒

大宅

點解康文處唔理嘅?

好恐怖

大宅

應該叫區議員去探訪一下呢班道友,關心一下佢地

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔係公園玩就冇事

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

公開既事來,一向都有,真係無人理架

首頁

尾頁

跳至