自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我要取消
對方話免費一年
但轉頭又收我76蚊一個月
點搞
谁曾一心痴求 海晏河清 锦绣冠盖满千城
歌尽升平 人和政通 也算无愧戎马半生
怎忆昨宵花正浓 幽兰清芳落静庭 香漫水殿暗生风
卷帘人仍在 旧时深宫 回眸惊鸿

剑指天下 山河纵横驰骋
唯有一人未在 运筹帷幄定局中
缘来世间 难留帝王指间 芳华冷
青史笔落 情寄社稷为重
从来半句未言她 似春江浮灯
流入我梦

男爵府

你會唔會有誤會?
點會免費送一年,一定有其他收費,打去續約嗰位再問清楚
十是寂寞夜裡 百是懷了疑
千是掙扎夢醒 萬是鐵心離開你
經歷這個你 活成這個我
細數自己

複式洋房

有冇任何證明?如SMS,如果唔係,冇證據口同鼻拗

複式洋房

會唔會有誤會呀,點會免費一年,真係未聽過

大宅

開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

其實他們是有錄音的,如果你可以講出邊一日什麼時間,佢哋真係會去查的,如果屬實佢哋應該會會做啲補償,可能某啲員工出錯左

wcpcelia    發表於 5 天前

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
係未免行政費?

複式洋房

carolwong168 發表於 19-12-3 20:43
我要取消
對方話免費一年
但轉頭又收我76蚊一個月

會唔會係免費送其他服務一年,但要續約

大宅

2019新春慶豚圓

無乜可能會免費一年喎

複式洋房

我覺得冇咩可能免一年月費wor,會唔會係行政費呀?

大宅

免費一年!無可能!再者如電話傾續約,電訊公司應會再三確認仲有錄音+即時email合約俾你。

大宅

係咪之前續約送果張免費sim呀?

大宅

回覆 kingkiu 的帖子

我估應該係電話號碼免費幫你KEEP 1 年, 唔用唔收錢, 用就要俾返月費。

男爵府

回覆樓主:

諗都諗到無可能免費,會唔會免費其他野?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊