自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
佢唔係超靚 , 但真係有曬優質女生既條件 .

大家身邊有無都係優質女生 ( 或者你自己本身都係 ) , 其實點樣埋到佢身 ..

伯爵府

唔係林作咩?

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

優質女生是如何

伯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

除咗讀書叻,唔覺得有咩高質

ada0707    發表於 3 天前
ewater    發表於 3 天前

天祐香港

男爵府

回覆樓主:

高質⋯⋯
搵唔到!

大宅

油麥麥 發表於 19-12-3 20:59
除咗讀書叻,唔覺得有咩高質

同意!10A簡直令我有跌眼鏡之感,
佢學歷成績好係不爭事實,
佢做戲差都算,但估唔到佢講嘢都口窒窒,做司儀完全唔掂,最討厭係成日想搶fo, 抽水、語不驚人死不休,完全唔覺得有幾高質。

樣就唔在講,以明星個level來講完全同靚扯唔上關係。

大宅

回覆樓主:

bk標準真係離奇
10A,港姐冠軍都叫唔係好靚
但bob嫂又可以個個都話超靚

isabel1976    發表於 前天 17:55
wynnehung    發表於 前天 09:28
jiji2    發表於 前天 03:51
Spongbabii    發表於 3 天前
978212    發表於 4 天前

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

夠青春,有學歷,樣貌端莊,家庭背景良好
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

別墅

回覆樓主:

林作呢d咁 "高" 質素的男襯得佢起!

男爵府

淳熙媽咪 發表於 19-12-3 21:08
bk標準真係離奇

~~最鍚我個寶貝仔仔~~

公爵府

回覆 hebesiu 的帖子

佢高質係邊?
每年都有女狀元, 個個去選香港小姐都一樣啦! 有幾特別? 人地唔去參加咋!

佢其他野冇樣掂

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

起碼會是有錢的男人

侯爵府

2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章 2019勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

bk標準真係離奇

10a啱啱參選時真係幾靚,面試見傳媒個張相簡直係佢嘅顏值顛峰,但好奇怪,人地入娛樂圈後愈變愈靚,佢反而係愈嚟愈麻麻,而家嘅佢只算係比上不足 比下有餘。

利申,bob嫂完全唔覺佢靚

複式洋房

hebesiu 發表於 19-12-3 20:54
佢唔係超靚 , 但真係有曬優質女生既條件 .

男爵府

2019勳章 2018復活節勳章

bk標準真係離奇

其實我想問好耐,點解會有個個都話bob嫂超靚呢個講法?

我唔覺得bob嫂靚喎,你講既個個一定唔包括我。
但超靚既意思,係真係樣靚?定係佢個心靚呀?因為有一個話叫「心善貌美」

不過,我其實都唔知bob嫂係咪心善,因為我無咩留意佢既新聞

公爵府

節瓜bb 發表於 19-12-3 21:35

係囉 有鋪話佢超靚?

男爵府

bk標準真係離奇

應該是唔抵得吧!

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

節瓜bb 發表於 19-12-3 21:35

無價值留意傷眼神
呢度執口水執得快,就夠

大宅

曹總

D..D    發表於 3 天前

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

andyan324 發表於 19-12-3 21:40
係囉 有鋪話佢超靚?

豬乸當貂蟬
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

首頁
12345...7

尾頁

跳至
熱門主題
睇到喊 ... 2 3 4 5 6 .. 7
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊