0-6個月

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

我B 2 個月多d, 平時食奶好小, 食到3,4安已經好感恩, 成日食30ml 就想唔食, 呢2 日凍左佢簡直成日都想訓,你地BB會唔會都會咁?還是似呀媽我想冬眠。。。。

別墅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
bobochoi867 發表於 19-12-3 21:55
我B 2 個月多d, 平時食奶好小, 食到3,4安已經好感恩, 成日食30ml 就想唔食, 呢2 日凍左佢簡直成日都想 ...

我女43日
都係食得小小就要訓 一係就醒左但唔知咩事伸直個人唔食又唔俾你掃風 餵一次奶成粒幾鐘
可能仲細 希望大大下會好d la.... 湊到我地好累呀

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
boobootiny 發表於 19-12-3 23:56
我女43日
都係食得小小就要訓 一係就醒左但唔知咩事伸直個人唔食又唔俾你掃風 餵一次奶成粒幾鐘
可能仲細 ...

係。。 我仔大過你女都係咁, 我之前分好多餐食,有成14 餐每次2 安, 如果食得多會嘔消化唔到。。。而家叫好左, 但頂盡一餐4 安,都要食9-10 餐,可能佢細粒,出世得2.67kg,呢2 日凍左無咩胃口成日想訓, 今日都係total 飲左540。今晚用左個方法好小小,播好大聲既音樂嘈佢,佢又一路食先食得多小小。。 加油呀!我都明好辛苦。。

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
bobochoi867 發表於 19-12-4 00:11
係。。 我仔大過你女都係咁, 我之前分好多餐食,有成14 餐每次2 安, 如果食得多會嘔消化唔到。。。而家 ...

加油呀 係到傾下計搵下同路人會易過d

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊