時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 John1963 的帖子

義士其實如義肢,

因為成班黃色曱甴都係腦殘,

佢地口中既"手足",唔係正常人解法,應該係殘障眼中既"義肢"罷了...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

依個案底係會令人生更精彩架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有晒 ID 唔會有假掛

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

豬吉 發表於 19-12-4 01:24
勇武?即係前線啦
抵你有今日,坐返十年八年先好出黎
害人害物
勇無就真!以後叫佢哋做勇無啦!有勇無腦!

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實佢地以為一定可以反到政府,所以先咁夠膽犯法!只不過想清楚一些,係冇可能既事,最終只會入獄咋!儍瓜太多

珍珠宮

回覆樓主:

一生都毀了!

男爵府

無腦,被人慫恿就出去暴動,以為玩下吾使上身呀 !精人出口,笨人出手!

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

littlecar 發表於 19-12-4 09:14
很難相信香港咁多蠢人
民主自由係任何地方都有底線
不合理既爭取本來只浪費時間

唔多,六成啫。

大宅

抵死,人蠢冇藥醫,冇前途冇希望,死不足惜

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

自己死都還要繼續呼籲別人步佢後塵,真係唔死都無用,自私加個心黑到一個點,「光復香港,時代革命」對我來說是廢話口號一個,對不能面對現實的廢人來說可能是一個逃避的藉口。

男爵府

咎由自取, 抵你死, 不過, 楊劣屍話有案底令你人生更精彩
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

侯爵府

回覆樓主:

俾人拉都無悔。坐返8, 10 年啦

首頁

尾頁

跳至