自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
平時3,4百mb
今個月2.7 gb
你地有冇問題

大宅

2019勳章

回覆樓主:

係,平時一個月500mb,近半個月用左2GB,都係少d嚟

ada0707    發表於 3 天前

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

有,竟然用了6GB!

估係廣告成日郁,我女上IG用好多data,佢投訴因為人哋post啲片,唔㩒入去睇片都成日郁。

大宅

2019新春慶豚圓

廣告不停郁,hi到小小就彈個廣告出黎,特別係衛生署個廣告

大宅

2019新春慶豚圓

我都係,未夠一個月用咗我6GB

仲要睇緊BK時部機勁熱

伯爵府

回覆樓主:

日日都有人開post , bk 都係冇回應,你呢個post 好快就會搬到使用者意見,果度頭兩頁都係投訴呢個問題,係咪搬左個post 就算

別墅

睇2分鐘,無左20%電,搞到我次次都快閃睇,唔敢睇得耐

wcpcelia    發表於 3 天前

伯爵府

irischowys 發表於 19-12-4 06:52
有,竟然用了6GB!

估係廣告成日郁,我女上IG用好多data,佢投訴因為人哋post啲片,唔㩒入去睇 ...

怪唔得我上个月会爆quota 6GB啦,笫一次咋

原來BK [smilXey]:ange正Yr:

日頭都係小上好d,但原因关彈出來广告事?

侯爵府

回覆樓主:

我昨日整天無wifi用,所以一分鐘都無上過BK,BK係隻食數據怪獸

瑪瑙宮

用電話版上bk 無咩分別,無用bk app 好耐。

大宅

回覆樓主:

我懷疑係嗰個流感疫苗廣告累事,我改睇網頁版, 冇呢個廣告,食data冇咁顛

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

irischowys 發表於 19-12-4 06:52
有,竟然用了6GB!

估係廣告成日郁,我女上IG用好多data,佢投訴因為人哋post啲片,唔㩒入去睇 ...
6GB

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊