跳至
[元朗區] 72區小學

首頁

尾頁

大宅

請問72區一線,二線,三線有邊d 小學?
我本身74的,自行抽唔入,要大抽獎,預計會借72 位,想了解一下,再研究點擺位! 謝謝

大宅

Abbyduck 發表於 19-12-4 21:44
我本身74的,自行抽唔入,要大抽獎,預計會借72 位,想了解一下,再 ...

比較熱門:天官,天天,潮陽,伊正,伊分,梁正,循小,青小,葉小,十八鄉,伍小
次熱:梁分,耀道潮陽百欣,靈愛,英業,科技創意
冷門:何德心,可銘,姚達之,李東海,輔助會,寶覺

大宅

羅宋湯1999 發表於 19-12-7 14:49
比較熱門:天官,天天,潮陽,伊正,伊分,梁正,循小,青小,葉小,十八鄉,伍小
次熱:梁分,耀道潮陽百 ...

漏咗 李兆基都屬於熱門小學

大宅

羅宋湯1999 發表於 19-12-7 14:51
漏咗 李兆基都屬於熱門小學

謝謝你回覆

複式洋房

Abbyduck 發表於 19-12-4 21:44
我本身74的,自行抽唔入,要大抽獎,預計會借72 位,想了解一下,再 ...

想問下你最後你乙幾放天水圍嘅借位(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

suenchiting 發表於 20-11-27 20:53
想問下你最後你乙幾放天水圍嘅借位(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

乙2 ,74區 乙2,3 要放72 區借位先穩陣(自己可以接受的)
眼見上年太多人全部填曬元朗先之後填/唔填 72,之後派位派得好差,周圍叩門,壓力好大,祝你好運

複式洋房

Abbyduck 發表於 20-11-28 01:25
乙2 ,74區 乙2,3 要放72 區借位先穩陣(自己可以接受的)
眼見上年太多人全部填曬元朗先之後填/唔填 72, ...

剛剛自行20分入唔到南元小,所以大抽獎都要填超保守,知道無運

首頁

尾頁

跳至