自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人訂過天貓
維達,同香港所用有沒有分別?

男爵府

MONEYLEUNG 發表於 19-12-5 10:37
有無人訂過天貓
維達,同香港所用有沒有分別?

我訂維達和Tempo袋裝手抽紙巾幾好冇問題,尤其是tempo個款

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

無分別

【维达卷纸棉韧4层148克27卷整箱装立体美压花有芯卷纸卫生纸巾】https://m.tb.cn/h.eDnpMwe?sm=962b32 點ゞ撃°鏈﹏接,再选择瀏覽→噐咑ぺ鐦;或復zんíゞ这句话€XU5DYydAyLm€后咑閞(emoji)淘灬寳(emoji)

大宅

小倩 發表於 19-12-5 10:43
無分別

【维达卷纸棉韧4层148克27卷整箱装立体美压花有芯卷纸卫生纸巾】https://m.tb.cn/h.eDnp ...

是否免運費,如在天貓訂?

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

我試過兩卷拼埋一齊,
國內同一牌子同一顏色包裝係矮過香港嗰卷少少

翡翠宮

MONEYLEUNG 發表於 19-12-5 10:46

天貓超市¥199自取包10kg,送上門就要¥249,無住宅附加費。

京東呢期就滿¥99只能用自取點包5kg,Mastercard有減¥12優惠。我喺京東買過斑布無染色紙,幾好用。
m.jd.com

複式洋房

回覆 MONEYLEUNG 的帖子

我一年前就轉用左係天貓用的維達4層,每次撞正距搞活動,頭5分鐘第二件半價就買定2箱架啦,平均$1.5/個,我估雙十二會出,天貓要買滿$249先免運費,得雙十一先會無限制運費全免,不過$249好易買滿,成間超市,慢慢選擇~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

望落差唔多....不過有JM話矮過香港嗰卷少少

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lyh80115 發表於 19-12-5 10:57

天貓超市¥199自取包10kg,送上門就要¥249,無住宅附加費 ...

係? 點解睇過天貓話唔送香港既?
放下自在

男爵府

herman-mame 發表於 19-12-5 10:43
我訂維達和Tempo袋裝手抽紙巾幾好冇問題,尤其是tempo個款

平好多嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

MONEYLEUNG 發表於 19-12-5 10:46

天貓超市訂滿249免運費,天貓要運費㗎!

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

cs2007 發表於 19-12-5 11:26
平好多嗎?
唔會, 有優惠活動滿199減20之類, 就平過在香港超市買, 同埋勝在送到上門, 唔使自己拎, 我上一輪入了10條, 有排用!
剛試左, 計埋運費人仔193有7條

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 19-12-5 11:24

只係天貓超巿先買滿249人仔包10KG送香港住宅. 唔係所有天貓店.

侯爵府

我訂心相印,好用
8-)

大宅

回覆樓主:

我都有訂,但我就因為喜歡佢冇卷心,環保啲

wcpcelia    發表於 19-12-5 14:27

侯爵府

我呢排都開始用緊天貓超市買既紙巾

翡翠宮

cattz288 發表於 19-12-5 11:24

嗰個叫天貓超市,天貓嘅鋪頭當然唔送。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lyh80115 發表於 19-12-5 13:00
嗰個叫天貓超市,天貓嘅鋪頭當然唔送。
有呀, 睇猫超囉
放下自在

翡翠宮

cattz288 發表於 19-12-5 13:13
有呀, 睇猫超囉

無問題呀

cattz288    發表於 19-12-5 13:22

公爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我老公好懶掉廁紙筒,所以我買維達無芯卷紙,好抵用 ,質量又好

首頁

尾頁

跳至