自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

【年度快閃優惠】Kotex Air 系列限時買一送一!

冬天個人已經著到好厚,最貼身嘅一層保護當然要愈薄愈好啦!Kotex 嘅 Herbal Soft Air 及 Comfort Soft Air 有 0.08cm 吸收芯,號稱全港最薄*,仲有 50 倍吸收^,帶畀我哋極薄極吸安全感!而 Herbal Soft Air 99.9% 抑制私密處念珠菌,兼帶有草本清香,唔怕有異味,唔怪得咁多女仔都鍾意用啦!
由 12 月 6 日(星期五)至 12 月 12 日(下星期四)會做限時買一送一優惠!只限7天,聽日立即去入貨啦!

銷售點:各大個人護理店及超級市場

*約0.08cm吸收芯,根據2017年9月市場調查資料
^吸水珠可吸收自身重量50倍的液體

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2020勳章

tracy0927 發表於 19-12-5 23:06
【年度快閃優惠】Kotex Air 系列限時買一送一!

冬天個人已經著到好厚,最貼身嘅一層保護當然要愈薄愈好啦 ...

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

thanks

伯爵府

2020勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2020勳章

回覆 tracy0927 的帖子

謝謝分享

子爵府

2020勳章

珊瑚宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

thx

公爵府

2020勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

男爵府

2020勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

大宅

2020勳章

公爵府

2020勳章

呢隻好唔好用?
平時用慣左厚

珍珠宮

2020勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

翡翠宮

2020勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

大宅

2020勳章

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

2020勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

子爵府

2020勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我流量多時用左透底。

瑪瑙宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

頭先買咗啦thanks

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thanks

侯爵府

2020勳章

我都入左好多 抵呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊