自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

alicemic 發表於 19-12-6 10:44
尋晚我老公已經講應該收, 一來係個男人變心在先, 二來收咗唔代表唔可以返兜個老公
...

其實劍雄冇變心,佢一直都只愛自己,同秘書Joey 只係滿足自己某些慾望。在平靜生活下,佢選擇藍飛,一個比到家庭溫暖佢的人。但在利害關頭下,佢選擇咗一個比到佢權力金錢的顏爺。

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

一定收,因為係現實問題,有成億,做乜都得,個老公為自己個人利益而放棄個老婆,仲值得去等呢個人咩?

男爵府

2019新春慶豚圓

一定收,可以的話買斷比個女人收多d!個男人簡直係「渣男」,真的唔想佢再返來傷害藍飛!

大宅

caryfox 發表於 19-12-6 11:23
咩係「藍飛」?

多功能老婆

翡翠宮

natnat_tsang 發表於 19-12-6 10:22
如果係我, 一開始知老公出軌, 我已經放棄佢... 所以我諗我會收張支票...

...

同意

翡翠宮

961123 發表於 19-12-6 10:29
收!因為收左可以同pakho一齊

翡翠宮

Onlok 發表於 19-12-6 10:41
呢兩集睇到無喊C

佢去搵張國強果度,講到個仔咩都唔知,佢喊得好真,喊到我呢。。。。

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

男的變咗心,起碼自己都要有D錢同阿仔去生活下去

反正個女人俾咗張支票,都唔會去查對家有冇兌現....或者兌唔兌玩,佢都會同個男講,佢前老婆已兌現啦

翡翠宮

alicemic 發表於 19-12-6 10:44
尋晚我老公已經講應該收, 一來係個男人變心在先, 二來收咗唔代表唔可以返兜個老公
...

老公回頭時大家仲有錢揸手

大宅

2020勳章

961123 發表於 19-12-6 10:29
收!因為收左可以同pakho一齊

我同意

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Helllokitty 發表於 19-12-6 11:38
其實劍雄冇變心,佢一直都只愛自己,同秘書Joey 只係滿足自己某些慾望。在平靜生活下,佢選擇藍飛,一個比 ...

同呢啲男人一齊其實好睇timing, 係博剎期可以為事業連家人都唔要, 但若果係收成期一齊可能會過得好幸福,所以有咁多後生女鍾意搵叔叔

大宅

回覆樓主:

現實有咁既機會實收
1億我會拎黎活出第2個人生 唔會糾結呢個男人
男既根本將個人利益放第1位 唔要又代表所有野返到轉頭?

子爵府

alicemic 發表於 19-12-6 11:55
同呢啲男人一齊其實好睇timing, 係博剎期可以為事業連家人都唔要, 但若果係收成期一齊可能會過得好幸福, ...

係,或者你真係好忍得,林鳯嬌係一個例子。其實呢啲男人真係好賤

洋房

唔收,一陣個女人玩野告勒索點算,只會收條佬比嘅錢

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Helllokitty 發表於 19-12-6 11:58
係,或者你真係好忍得,林鳯嬌係一個例子。其實呢啲男人真係好賤
...

我唔忍得架, 所以我選擇愛情唔要麵包 不過可能我隻佬唔值一億啦

男爵府

2020勳章

little_white88 發表於 19-12-6 10:19
大家點睇?

現實D, 藍飛係咪應該要張支票? 個男人一次又一次出賣自己, 就算回頭心中一定有條刺, 又成日擔驚 ...

收, 一定拎錢走人

版主

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

代入藍飛,唔會收,當時個場景,啖氣點下。
如果老公俾,三口六面講清楚,大家好來好去,會收。

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章

唔收,個女人咁賤,張支票唔會係真

焦糖媽    發表於 19-12-6 14:32

水晶宮

tester5 發表於 19-12-6 10:44
9999萬喎。冇可能唔收掛,同老公打龍通都收左先。

老公你去出賣肉體啦,放心,頭家有我睇住。

諗起風水聰

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

琴晚我同c6講,比我會收張支票,佢話我真係叻女~

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊