自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

伯爵府

王國教室勳章 好媽媽勳章

Rubik 發表於 19-12-6 10:30
我都唔知我會唔會收要睇下有幾愛個老公喇

肯定收硬啦!有幾愛都無意思,佢老公都吾愛佢啦!!

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

我要我要我要!

重要的野講3次

只要阿仔喺身邊就夠!

子爵府

唔收支票,要即時轉帳

wcpcelia    發表於 19-12-6 14:50

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我一定收

珍珠宮

961123 發表於 19-12-6 10:29
收!因為收左可以同pakho一齊

大宅

我老公第一時間話做咩唔收呀 9999萬喎反正個男人都唔愛你
仲肉緊過我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

一定收

侯爵府

梗係收啦,套戲講到楊千嬅好似係聖人咁

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

sunnymama2 發表於 19-12-6 13:40
我要我要我要!

重要的野講3次

伯爵府

收左先,之後再同佢玩過

侯爵府

親子王國15週年勳章

Helllokitty 發表於 19-12-6 11:38
其實劍雄冇變心,佢一直都只愛自己,同秘書Joey 只係滿足自己某些慾望。在平靜生活下,佢選擇藍飛,一個比 ...

Agree ! 藍飛爆響口比 Morgan 聽嗰晚, 劍雄鬧佢話本身鐘意藍飛份人恰如其份, 但當晚踩過界講得太多野了。但事實如果劍雄無做過, 又點會出事? 係佢自己唔夠小心, 被發現, 又鬧個老婆踼爆.........

劍雄最愛係佢自己, 可能係佢細個既不安全感導至, 但佢好明顯只放家庭係佢既私利之下...........

還 200萬 比宏立咁容易, 咁點解唔比下家用? 佢唔知藍飛一個月要幾錢供樓養仔? 就算怕左顏爺而唔方便, 都可以比多啲宏立叫佢幫下手過比藍飛。

完全對屋企不問不聞............

男爵府

一次不忠百次不容,依家仲要發現兩次不忠,唔知既應該仲有好多次。所以點都會收,放過大家,佢搵佢宏大的理想,我搵我平淡而幸福既生活

珍珠宮

回覆樓主:

收,老虎蟹都收,一億喎,變左心既死佬咪送俾佢囉,我拎住一億逍遙快活不知幾爽!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係喎...

照收+要仔+同OPPA一齊

子爵府

luckybaby2011 發表於 19-12-6 12:17
諗起風水聰

係何小姐同山聰
甜甜冇叫風水聰離婚架

男爵府

唔會收支票, 若果佢直接打入支付寶, wechat pay, 咁個老公送俾佢, 出軌只有0次與無限次...

水晶宮

焦糖媽 發表於 19-12-6 14:28
Agree ! 藍飛爆響口比 Morgan 聽嗰晚, 劍雄鬧佢話本身鐘意藍飛份人恰如其份, 但當晚踩過界講得太多野了。 ...

totally agree with u.

劍雄見宏立但不見老婆;
還錢比宏立但一毫子都唔托宏立交比老婆;
連開口托宏立睇住老婆同個仔都冇。

劍雄衰到呢.......!

焦糖媽    發表於 19-12-6 15:01

珍珠宮

但呢9999萬系要佢同老公,個仔分開喔。
果個moment,真系好難收

珍珠宮

焦糖媽 發表於 19-12-6 14:28
Agree ! 藍飛爆響口比 Morgan 聽嗰晚, 劍雄鬧佢話本身鐘意藍飛份人恰如其份, 但當晚踩過界講得太多野了。 ...

就系,明知老婆俾曬副身家佢東山再起,佢都唔叫兄弟關照下老婆同個仔,至少都關心下夠唔夠錢還錢俾銀行啊,反正自己都系靠富婆,唔明做乜仲要果3000萬,富婆俾9999萬賠償,我都嫌少啊,因為實際得6999萬咋嘛

首頁
34567...9

尾頁

跳至