自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

蘋果姐姐^_^ 發表於 19-12-6 15:35
就系,明知老婆俾曬副身家佢東山再起,佢都唔叫兄弟關照下老婆同個仔,至少都關心下夠唔夠錢還錢俾銀行啊 ...

其實顏爺好大機會係玩藍飛, 或藍飛收左就同劍雄講佢老婆為左錢唔要佢 (但張 cheque 係過唔到數的)。

試想下如果顏爺係有錢到咁, 劍雄就唔係做佢既 "營運經理", 而係軟飯王啦 (仲洗做咩, 日日留係酒店等顏爺寵幸咪得囉)

顏爺用咁多手段都要 R 劍雄過去, 就代表顏爺既事業係好需要劍雄而佢都仲處於打江山既階段。對於呢個階段既人黎講 9999萬攞去投資好過買個男人返黎啦, 因為投資的話分分鐘賺幾倍, 或幾十倍, 但個男人只會不停變老

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

收左先

子爵府

2020勳章

我認現實,冇可能唔收

大宅

tester5 發表於 19-12-6 10:44
9999萬喎。冇可能唔收掛,同老公打龍通都收左先。

老公你去出賣肉體啦,放心,頭家有我睇住。

令我想起陳振聰

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓

梗係收啦

老公出軌,梗係要多啲錢黎保障自己同小朋友,張支票仲要係一億

男爵府

子爵府

2019新春慶豚圓 春季勳章

回覆樓主:

佢想老公開口講,又好合理。個男人話放棄才放手。
唔要老公唔緊要,但要埋個仔就no no.

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

alicemic 發表於 19-12-6 10:44
尋晚我老公已經講應該收, 一來係個男人變心在先, 二來收咗唔代表唔可以返兜個老公
...
掉垃圾又要錢收, 何樂而不為, 再講: 回頭也不要他。
請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我會收,老公已經唔理屋企走咗去,又曾經出軌,我會放棄佢,但係要埋個仔跟佢一定唔俾

子爵府

回覆樓主:

應該會
仔歸我

男爵府

回覆樓主:

成億喎,唔好講笑,即去銀行兌現,袋袋平安先,有樓、有錢、有仔安全感返曬嚟

大宅

汽水餅 發表於 19-12-6 17:06
成億喎,唔好講笑,即去銀行兌現,袋袋平安先,有樓、有錢、有仔安全感返曬嚟
...

岩呀, 一定要張支票即兌現
女人已經冇左愛情, 仲有個仔要養

男爵府

2020勳章

焦糖媽 發表於 19-12-6 15:40
其實顏爺好大機會係玩藍飛, 或藍飛收左就同劍雄講佢老婆為左錢唔要佢 (但張 cheque 係過唔到數的)。

劍雄呢種男人真系好渣男,唔知足,無責任心,到最後有錢有事業,其他乜都無,連樽鹽都無埋

男爵府

維尼仔 發表於 19-12-6 10:22
我同老公講,9999喎,緊係要啦

Same

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

個仔跟番我就-定收

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

little_white88 發表於 19-12-6 10:19
大家點睇?

現實D, 藍飛係咪應該要張支票? 個男人一次又一次出賣自己, 就算回頭心中一定有條刺, 又成日擔驚 ...

唔會收,收咗個仔睇唔起自己個阿媽。

男爵府

2020勳章

[email protected] 發表於 19-12-6 11:53
佢去搵張國強果度,講到個仔咩都唔知,佢喊得好真,喊到我呢。。。。
...

Me too...真係睇到個心乸住乸住。。。
可能佢現實中自己有個仔又有老公,容易入戲。

男爵府

梗要,唔要個老公都唔會因為咁而回來,唔要很天真

子爵府

我會收!大佬成億喎!

子爵府

依個數太太太大吸引力,好難叫自己唔收

首頁
45678...9

尾頁