美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

別墅

beauty_muuum 發表於 19-12-6 23:11
我睇開個一兩個次次都好似sell人上去甘

宜家真係唔係好清楚個個都似賣廣告甘呀

洋房

beauty_muuum 發表於 19-12-6 23:11

睇果d 次次都係$18xx /10次!有無咁平呀,個d 反應次次都一樣(emoji)(emoji)‍♀️做戲咁做

禁止訪問

禁止訪問

別墅

beauty_muuum 發表於 19-12-6 23:47
係囉⋯⋯因為個仔大左 一個人好悶 想睇下啲扮靚心得

以前既片真實性大d以前好興睇YouTube 個d..某個人佢介紹得既產品呀..facial呀..我都會跟住佢去買..到後期我發覺佢愈來愈似sales 野甘..一時去呢間做一時又走左去第二間到做..之後都唔鬼信佢囉始終係羊毛出左羊身上呀..

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我有時會睇女人我最大,成日都會介紹唔同產品,但要再check 牌子

禁止訪問

禁止訪問

別墅

Pollyhoo417 發表於 19-12-7 12:00
回覆 ArieYi 的帖子

Youtube如果佢地賣廣告會係video底下寫明嫁~我見到有呢d字眼就禁上一頁走人唔睇:happy ...

唔該曬你呀⋯⋯等我留意下先

首頁

尾頁

跳至