自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

2023年兔年勳章

我老公係陰陽眼,一累就見到,好多經歷

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

公爵府

2024勳章

SUPERLEMON911 發表於 19-12-7 11:49
我老公係陰陽眼,一累就見到,好多經歷

等你講多啲黎聽下

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

細個時,半夜瞓覺見倒一個著古裝將軍look穿入牆,然後消失....

大宅

N年前泰國某酒店,中午2點幾瞓瞓下俾把女人聲吵醒,個女人係度唱歌,跟住有把男人聲係我耳邊講嘢(唔係中文同英文),睇到有小朋友(半透明)嘻嘻哈哈係行李箱度跑來跑去,大概過咗一兩分鐘全部嘢消失晒

男爵府

2023年兔年勳章

回覆 tszchungmama 的帖子

分享住一個先,我老公係夜班保安員,佢做野既地方係近山邊,有一晚淩晨要入去巡邏,當到左某一層既女廁好奇怪開左燈,正常係要關的,望入去無人,佢於是係對講機問上司點處理,係味入去照熄燈,佢上司叫佢逐格女廁望望無人就照做,於是佢係門口叫左聲有無人,無人應行入去睇,確實係無人,當佢一關燈,佢耳邊傳黎一陣女人笑聲,佢形容係笑得好似鬼片果d,佢仲見到有陣白煙飄走左,完

jennyccc    發表於 19-12-17 17:42
batbetbct    發表於 19-12-17 00:51
SiuBBee    發表於 19-12-11 17:51

珍珠宮

KTKTKT5 發表於 19-12-7 09:43
睇住對拖鞋郁

我無睇住,係聽到,我邊敢起身睇

子爵府

小豬Pigpig 發表於 19-12-6 23:51

以前細個仲係娘家時,有次我嗰層個軜咁啱等得耐就落咗下一層搭。個軜大堂係長方形的,頗寬。行樓梯落到去,好黑,暗,但有一缐白濛嘅光定煙縷咁。有個人坐係張學生凳,張凳向住我方向,有個人著套舊式老人家黑衫褲,打側坐係張凳背住我。我等軜時,佢好慢好慢真係好慢轉身,頭望住我。佢面,手好紫,瘀黑,係度縫緊衫。我心諗,係咪比衰新抱打,趕出門口,咁黑點縫。嗰刻冇諗係乜嘢,不過都覺得奇怪。後尾知道之前樓下位老人家過咗身。

大宅

回覆樓主:

聽聞
去開club同夜總會玩都知會有拳手果啲乜乜剩剩
有晚玩玩下,A見到多左個女仔坐係到唔玩唔郁,就走埋去聊下個女仔玩
個女仔唔理佢,就同坐隔黎啲朋友講話個女仔唔理佢,啲朋友笑佢(咁快醉架你)之後A走左去第二邊坐
A一路玩都有一直留意住個女仔,見到個女仔真係郁都唔郁下,跟住又走左埋去,今次炸炸第摸大脾,摸一下即刻縮開隻手,A形容果一下寒到入心入肺,拿拿林叫經理入黎賣單叫啲朋友快啲走,臨走偷偷地同老世講,最好查下咩料
之後果段時間,A周身唔聚財,黑過墨豆
隔左幾星期後收到風,果晚係個女仔坐果張櫈起左條女屍出黎,A睇相啲衣著同頭髮同個女仔一模一樣…完

jennyccc    發表於 19-12-17 17:43
Haz-mama    發表於 19-12-17 13:08
SiuBBee    發表於 19-12-11 17:53

大宅

Yanyan0904 發表於 19-12-7 13:10
聽聞
有晚玩玩下,A見到多左個女仔坐係到唔玩唔郁,就走埋去 ...

呢單案都有詳細聽返黎,不過我就唔透露啦,仲有好多離奇案,下次再分享

公爵府

2024勳章

SUPERLEMON911 發表於 19-12-7 12:17
回覆 tszchungmama 的帖子

分享住一個先,我老公係夜班保安員,佢做野既地方係近山邊,有一晚淩晨要入去巡 ...

嘩, 好驚喎, 搞到我又要驚又要睇

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

細個個時成日去親戚屋企過夜,佢屋企無裝香因為佢老豆係玩神打,以前好興!我同表姐訓上格床,訓到半夜感覺有人拉住我隻腳跟住叫醒表姐一齊睇,見到好似木乃伊既野係隻腳到,嚇到我死死下。表姐叫我吾好理噤被即刻訓

男爵府

Yanyan0904 發表於 19-12-7 13:10
聽聞
有晚玩玩下,A見到多左個女仔坐係到唔玩唔郁,就走埋去 ...

好驚喎。。。

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

去韓國b&b住到個人好唔開心,好彩黎得切搬離,換住酒店。
換左酒店後我媽問我有冇咩唔妥,我唔敢講唔開心驚掃大家興就話冇乜野係有啲攰,我媽話佢覺得間屋好唔妥,但唔敢講出黎驚嚇親我地,話第一日住落已見到陽台有個奇奇怪怪既牌位,跟住講開先諗起,同c6有晚已覺奇怪,房冇風但衣架識郁,有晚c6見到我自己坐左係床邊唔出聲叫都冇反應。講開又講起我有晚半夜訓覺覺得有人用力拍左我隻腳一下,感覺似c6平時拍我,咁我開眼睇下啦,點知冇人,我c6係隔離床訓到gur gur聲,我就太攰冇理繼續訓。後來覺得哩兩件事應有關連,我c6應該見到既唔係我,佢見到啲唔應該見到既野 [

jennyccc    發表於 19-12-17 17:44

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

曾經有晚深夜在廳電腦上網,正當搵緊資料時,聽到把男人聲問:咁夜重唔訓...(當時得我一個在廳),之後即關機、訓覺,唔敢留在廳

jennyccc    發表於 19-12-17 17:45

侯爵府

回覆 vkk 的帖子

風水好嗎?我以前有同學話風水好,佢屋企有車,送過佢地到外國讀書,算有錢。佢仲話對著先有錢賺。

侯爵府

我試過屋企閂哂窗 冇咩大風入 個盤 (有新年個盤吉咁重)自己由台上跌左落黎 好多都冇風 自己跌落黎

又試過被人壓著 摸過塊面

又有次個音樂球會自己響 (扭左一圈)第一下響兩秒 似扭唔到的

試過聽到’怪杖’聲, (唔識打)一下一下,係房門望我。(feel到,睇唔到)

我一直都相信有飄係親人

男爵府

EEQQ68_CACA 發表於 19-12-7 14:21
曾經有晚深夜在廳電腦上網,正當搵緊資料時,聽到把男人聲問:咁夜重唔訓...(當時得我一個在廳),之後即 ...

我都有類似既經歷,我以前番中班,收工有時番到屋企都十一二點,多數沖完涼就會邊食宵夜邊玩電腦,有次無帶耳機,聽到有人係耳邊講野咁,但係屋企人係訓曬的,我果陣仲唔識驚,繼續玩電腦當無事發生,隔左一陣,我見到張枱個膠袋自己郁,好似有人打開搵野咁,果下我就開始驚啦,即刻熄機入房訓覺

jennyccc    發表於 19-12-17 17:45

男爵府

回覆樓主:

留毛。
Tks!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

首頁
12345...6

尾頁

跳至