時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

冇可能咁多,選管局亦應調查發生乜事
為何而家冇人理,
票都己經唔投。。。無言

大宅

HKITMan 發表於 19-12-7 06:18
為何而家冇人理,
票都己經唔投。。。無言 ...

唔係好多
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1147037/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E5%8D%80%E6%9C%83%E9%81%B8%E8%88%89-%E5%85%89%E9%A0%AD%E8%AD%A6%E9%95%B7-%E8%B3%AA%E7%96%91%E6%9C%89160%E8%90%AC%E5%BB%A2%E7%A5%A8-%E9%81%B8%E8%88%89%E8%99%95%E6%BE%84%E6%B8%85-%E7%B5%95%E7%84%A1%E6%AD%A4%E4%BA%8B

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

HKITMan 發表於 19-12-7 06:18
為何而家冇人理,
票都己經唔投。。。無言 ...

費票唔多,萬二張左右。

但點票時有無人做手腳就唔知喇
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

唔算多費票

珍珠宮

09729loklok 發表於 19-12-7 09:00
費票唔多,萬二張左右。

其實去到排隊,等待再投癈票好有可疑,如果個區全部系建制或泛民有可能出現表態白票,但今次擺明系两者之爭

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

費票唔多,萬二張左右。

點票前唔知有冇人出蠱惑?!最好check閉路電視!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

別墅

費票唔多,萬二張左右。

廢票沒有百二萬張那麼多,但因好多選區候選人得票非常非常接近,萬二張選票重審,分分鐘可改寫幾區選舉结果!

子爵府

好有問題!果D工作人員……公正成疑!

水晶宮

回覆樓主:

成個投票過程都好可疑,希望重點,另外再檢視癈票。因為身邊隻黃屍話果晚佢哋去監督點票,辱罵個選舉主任,唔比佢決定接納投建制的具爭議選票

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

ricecooking 發表於 19-12-7 18:31
成個投票過程都好可疑,希望重點,另外再檢視癈票。因為身邊隻黃屍話果晚佢哋去監督點票,辱罵個選舉主任, ...

直頭要點一點癈票結果

首頁

尾頁

跳至