想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

已經值入15日,綠d有明顯粉紅色線但一直冇加深⋯ 曼仔就深到仲深過對照線⋯但琴日驗血得468⋯ 好失望⋯
失望都唔係最大問題,而家好驚要入院藥流,始終HCG都400幾,驚未必可以自動排出⋯

大宅

有無隔日驗翻倍?

男爵府

爭氣 發表於 19-12-7 11:52
有無隔日驗翻倍?

未驗,但見到支綠d都知咩事~ 唸住下星期驗多次

男爵府

YuenYuenKwok 發表於 19-12-7 12:18

驗到400幾都正常吧,隔2星期去照陰超,應該會知道。

大宅

YuenYuenKwok 發表於 19-12-7 11:35
已經值入15日,綠d有明顯粉紅色線但一直冇加深⋯ 曼仔就深到仲深過對照線⋯但琴日驗血得468⋯ 好失望⋯
失 ...

其實400幾係幾好喎,駛乜再理綠D, 驗血最準。

大宅

YuenYuenKwok 發表於 19-12-7 12:18

其實400幾都幾好,你等埋睇個倍翻指數

大宅

當初我植入第9日岩岩過100,之後隔日2xx. 其實你400幾唔差. 我綠d都冇粗過對照淺之後大約week 7仲愈黎愈淺色. 上網查hook effect 係hcg太高.
加油~唔好影響心情
驚就塞小白球安胎

男爵府

YuenYuenKwok 發表於 19-12-7 11:35
失 ...

謝謝各位!因為對上一次放胎驗血時HCG已1500,同埋綠d係好深色的⋯同今次爭好遠,所以覺得成功機機會唔大。

別墅

回覆 YuenYuenKwok 的帖子

放心啦!我day 15先 HCG175,而家都w11啦!

男爵府

tinatsui2019 發表於 19-12-7 20:05

放心啦!我day 15先 HCG175,而家都w11啦!

你又係植入?咁你當時有冇覺得指數低?跟住你隔日再照嗎?
今日張醫生紙寫day 15已經係4週5,得400幾指數好似好低咁⋯

別墅

我係day 3植入,植入後15 天hcg175, 植入後18天hcg462,植入後22日才hcg14xx.總之就係啱啱好每兩日大概x1.66,多d都無而個指數一直都係range裏面最小的。但6w3都聽到心跳啦。
你比我好啦!俾d信心bb.
我嗰排就一日兩烚蛋,一包滴雞精再食vit E谷下佢囉!

大宅

tinatsui2019 發表於 19-12-8 13:48

我係day 3植入,植入後15 天hcg175, 植入後18天hcg462,植入後22日才hcg14xx.總 ...

祝你BB健健康康!請問你依家幾多weeks呢?

大宅

失 ...

你唔好咁擔心啦,6D頭幾日啲色差唔多,要起碼5w先會深色㗎,同埋驗血最準,你可以驗下有冇翻倍啦

藥流定自動排出好睇個人嘅,四百幾唔算高,有啲人癡得好實就要藥流,有啲人子宮收縮得好,就好易自動排出

別墅

回覆 Manmanman12345 的帖子

今日啱啱12週

大宅

tinatsui2019 發表於 19-12-9 08:00
回覆 Manmanman12345 的帖子

今日啱啱12週

恭喜你啊!HCG指數真係有翻倍就得咼!

男爵府

tinatsui2019 發表於 19-12-8 13:48

我係day 3植入,植入後15 天hcg175, 植入後18天hcg462,植入後22日才hcg14xx.總 ...

謝謝你既支持!今日再抽血驗多次,今次1274,醫生話ok, 希望可以順順利利啦!謝謝各位!

nss711    發表於 19-12-9 17:37

複式洋房

我同你差不多情況,植入day 3,植入後14天HCG 148,植入後16天HCG 298,植入後23天HCG 1890,今星期五是6周2日會去照超,好緊張!你有冇驗P4 黃體素?我5周5日只有 7.8ng/mL,好多JM話偏低

別墅

回覆 Angelcorner 的帖子

無喎,醫生話有翻倍應該ok,hcg 過左1000就叫我直接等照閃閃

複式洋房

tinatsui2019 發表於 19-12-10 23:39
回覆 Angelcorner 的帖子

無喎,醫生話有翻倍應該ok,hcg 過左1000就叫我直接等照閃閃 ...

你現在幾周了?

男爵府

想請問你6w3係照肚超定陰超?我都想早少少照但始終唔想照陰超,唸緊w幾去第一次照好⋯

首頁

尾頁

跳至