自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 小星星1 的帖子

如果你係用恆生,登入網上銀行,然後進入“客戶服務” -》“更改戶口資料” -》“個人資料” -》“現有地址資料”一欄便有。

珍珠宮

cherriesit 發表於 19-12-8 16:47
回覆 小星星1 的帖子

如果你係用恆生,登入網上銀行,然後進入“客戶服務” -》“更改戶口資料” -》“個 ...

謝謝

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

咁恐怖(emoji)

大宅

cherriesit 發表於 19-12-8 15:18
Thx! 如果客戶有需要,他們會出示嗎?

會,不過唔係原件,係縮影左嘅文件

珍珠宮

cherriesit 發表於 19-12-8 00:07
多謝大家比咗咁多建議我,好感激bk jm!
我決定星期一去總行,問:
1. 邊個、幾時、如何改咗我的地址資料 ...

直接報警啦,基本上已經確認咗係你朋友改咗你地址兼申請附屬卡,你去完總行最後都係要報警,直接等警察查好過

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

請問而家問成點??
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

回覆樓主:

唔知樓主查成點?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

1. 恒生,若改地址,唔係會收到電話訊息咩?我女去改過,會收到電話訊息架喎。

以前恒生既員工,係好負責任架,因為好多都想以做銀行業為終身職員,而而家,我相信唔係銀行保安系統出問題,而係人為問題。

當然,樓主朋友都有好大懷疑喇。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我都試過被銀行改了地址

首頁

尾頁

跳至