自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 大廚勳章

我知道B K話解決咗。。。但係我唔知道係咪真係得咗因為我依家仲有10幾日先截數得返 1.x G。。。都唔知點過埋落去

你哋有冇真係測試下係已經搞掂左?我而家要等有Wi-Fi先至咁上bk。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓

回覆樓主:

請問手機怎樣查看應用程式數據用量?
與智者為伍 與善者同行

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

seaheart88 發表於 19-12-7 21:20
我知道B K話解決咗。。。但係我唔知道係咪真係得咗因為我依家仲有10幾日先截數得返 1.x G。。。都唔知點過 ...

我冇測試
今個月冇數據了
我見到個影片廣告宜家唔會自己播,要按掣先播
相知相遇相識

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 大廚勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-7 21:32
我冇測試
今個月冇數據了
我見到個影片廣告宜家唔會自己播,要按掣先播

但係呢個都會有少少郁。。咁係咪繼續食緊數據㗎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

seaheart88 發表於 19-12-7 21:43
但係呢個都會有少少郁。。咁係咪繼續食緊數據㗎

呢個我睇唔到,如果呢種郁,咁之前,有個唔知咩調味料都係咁。反而我今日按左十次白金版奶粉
有wifi至用apps
相知相遇相識

大宅

回覆樓主:

我查過自己手機BK apps 平常使用時間,數據流量及wifi流量,4號開始已改善,只用少量數據。

wcpcelia    發表於 19-12-8 10:05

侯爵府

設定~流動網絡~流動數據,就可以 check 到
Minniemouse:-P

水晶宮

crystal媽咪 發表於 19-12-7 21:49
呢個我睇唔到,如果呢種郁,咁之前,有個唔知咩調味料都係咁。反而我今日按左十次白金版奶粉 :jo ...

我都㯲咗百金4,能恩4幾十次先入到正版

水晶宮

回覆樓主:

用咗41G咁多?

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我一星期唔夠就over 6激爆左, 而家出街係慢速, 見有wifi就用wifi, 仲要有排挨
不過去旅行既話, 我一定返酒店先上, 唔係有乜事就

侯爵府

回覆樓主:

我尋日整日無wifi用,有上BK,但見到數據用量正常,無特別多。

大宅

2020勳章

回覆樓主:

個白金版奶粉真係…… 不知㩒咗幾多次啦

侯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我知道B K話解決咗。。。但係我唔知道係咪真係得咗因為我依家仲有10幾日先截數得返 1.x G。。。都唔知點過 ...

!!!
我睇定d 先,所以set 左唔比bk 用數據,wifi 先上。即係在街唔上bk 囉

珍珠宮

2019新春慶豚圓

我呢兩日試,見真係用少左data
之前真係好誇,幾日用左1g, 我已經只係每日用15 mins only

子爵府

回覆樓主:

是未解決的,我試過用自己數據,好快爆,所以無wifi的話,唔會隨便開Bk

大宅

回覆樓主:

我今日的bk data已正常返了

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊