潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

收到實物好鍾意,大愛奶茶色

jennyccc    發表於 19-12-23 14:44
wcpcelia    發表於 19-12-12 17:15
ada0707    發表於 19-12-9 08:39
Cheuk2012    發表於 19-12-8 23:48

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

回覆樓主:

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

nice

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

琥珀宮

回覆 stagea 的帖子

Beautiful

男爵府

炎夏勳章 冬日勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 19-12-7 21:42
收到實物好鍾意,大愛奶茶色

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

mini 好似都唔細喎

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ChloeMa 發表於 19-12-21 22:39
mini 好似都唔細喎

係,好實用,可以手挽仲有長帶側揹,暫時未見有人用,遲下配條粗身strap 先得

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

我1516隻酒紅色
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

琥珀宮

babyislove 發表於 19-12-22 10:41

我1516隻酒紅色

酒紅色, 我都有諗過架...

不過我老公話呢個色四季都襯到, 加上呢個叫奶茶色特別D, 我又無乜牌子既袋係呢個色, 最後揀左奶茶

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

stagea 發表於 19-12-22 10:45
酒紅色, 我都有諗過架...

不過我老公話呢個色四季都襯到, 加上呢個叫奶茶色特別D, 我又無乜牌子既袋係 ...

奶茶色易襯
我個hammock 係啡系, 所以想買其他色

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

琥珀宮

babyislove 發表於 19-12-22 11:25
奶茶色易襯
我個hammock 係啡系, 所以想買其他色

咁買其他色啦!

BTW, 黑色都好睇,見到外國介紹多人用黃色同橙色

呢排Loewe 既款式好吸引

版主

stagea 發表於 19-12-22 11:27
咁買其他色啦!

BTW, 黑色都好睇,見到外國介紹多人用黃色同橙色

佢D 款簡約, 皮又靚

其實想入個Celine ... 但未遇到個非買不可
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

琥珀宮

babyislove 發表於 19-12-22 11:32
佢D 款簡約, 皮又靚

其實想入個Celine ... 但未遇到個非買不可

呢個lazo 皮都靚

Celine 我只有個囧nano,好耐無用,最近又見到多人用左

版主

stagea 發表於 19-12-22 11:33
呢個lazo 皮都靚

Celine 我只有個囧nano,好耐無用,最近又見到多人用左

nano belt 重嗎?
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

琥珀宮

babyislove 發表於 19-12-22 11:47
nano belt 重嗎?

Nano唔重呀!

版主

回覆樓主:

剛入番個small puzzle

本身好like 灰色, 難得Loewe 呢隻dark taupe 好啱心水又粒粒牛皮

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

琥珀宮

babyislove 發表於 19-12-23 00:20
剛入番個small puzzle

本身好like 灰色, 難得Loewe 呢隻dark taupe 好啱心水又粒粒牛皮

呢個色好睇 ,撞白線,尋日都去左專門店揾strap,未睇啱

Puzzle 好用,我呢排無用過個medium ,仲有個puzzle側揹併色放係到,諗起自己都有啲過份

版主

stagea 發表於 19-12-23 08:10
呢個色好睇 ,撞白線,尋日都去左專門店揾strap,未睇啱

唔過份
呢D 長青款, 早買早享受

我之前買medium $14xxx, 宜家呢個價錢可能small都買唔到

琥珀宮

babyislove 發表於 19-12-23 08:37

唔過份

咁又係, 升價升得好快, 等我呢幾日拎番個側揹puzzle出來用下先

反而D strap都幾貴, 要4-5仟蚊...

首頁

尾頁

跳至