自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

希望TBB俾多啲機會她演出, 她廣東話進步不少, 演技都幾好, 樣靚身材好, 加油!

藝人于淼於《多功能老婆》飾演霸氣女總裁「顏成功」一角,在戲中成功拆散了楊千嬅與黃浩然的家庭,被稱為「最強小三」!于淼日前接受訪問,坦承接這部劇時都有壓力,主要來自千嬅與黃浩然:「因為佢哋演戲都好叻,我初初拍既時候,真係有啲驚佢哋,但之後發現佢哋好好,好幫我,黃浩然聽到我廣東話如果發音唔係幾好,會糾正我,而千嬅,記得有一場我畀錢叫佢離開劍雄(黃浩然),佢喊得好慘,令我可以好入戲。」接演搶人老公角色始終不討好,問她可擔心觀眾不喜歡?她謂:「佢哋鬧得愈犀利,我愈開心,我好少演呢類角色,能夠挑戰到,我都好開心!(拍之前有無參考過邊啲劇呀?)《穿Prada的惡魔》同埋會聽身邊朋友嘅經驗。」

劇集角色為得到愛情不擇手段,現實中,于淼直言自己在愛情方面很被動,她謂:「我平時喜歡喺屋企睇電影,唔會主動去認識人,咁耐以嚟先拍過一次拖,對方係一個細過我嘅男仔,行咗都有兩年,但因為佢想結婚,但我仲想喺事業上打拚,所以最後分手,但再見亦是朋友。(咁你有甚麼擇偶條件?)希望對方同我一樣係基督教徒,有上進心,可以一齊向前跑、一齊進步,一切等天父安排。」

場地:滝 Raki Japanese Fine Dining

于淼因楊千嬅與黃浩然感到壓力。

對於小三角色,佢就話觀眾鬧得愈犀利,佢愈開心。

于淼於《多功能老婆》拆散楊千嬅與黃浩然家庭,被稱為「最強小三」。

但現實中佢都只係拍過一次拖…

最緊要觀眾有印象!

多人鬧,代表演出成功!

對方仲細過佢,兩年就因意見不合分手。

男爵府

佢係套戲入邊有d似范冰冰

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 19-12-8 01:16
希望TBB俾多啲機會她演出, 她廣東話進步不少, 演技都幾好, 樣靚身材好, 加油!

對腳咁長
不要從別人的嘴裡去認識我

瑪瑙宮

但都冇人闹佢

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有d似范冰冰

珍珠宮

回覆樓主:

一個努力工作嘅演員

子爵府

確實佢係這套戲做得好好,廣東話進步了不少! 值得讚

珍珠宮

回覆樓主:

上次台慶得頭獎時,覺得佢樣靚身材正,今次發覺佢做得幾好,講普通話時把聲好好聽,樣就真係有d似范冰冰

伯爵府

長直髮靚好多冇咁娘,呢輯相個頭髮好核突

伯爵府

對腳好長
不過戲外造型老成咗少少...

男爵府

回覆樓主:

以前睇過佢做啲俾人蝦嘅新移民。今次佢做到嗰種揾錢撻人嘅氣焰,希望以後多啲機會演出

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

puipuisum 發表於 19-12-8 01:47
呢輯相d衫好娘..

係,個髮型都好唔掂。劇中啲衫同髮型好好多。佢做得很好,希望佢有多啲機會。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

紅色泳衣瑜伽pose, 有啲令我諗起彭丹拱橋⋯⋯

大宅

回覆樓主:

我覺得佢做得好好,特別記得佢果句女人不應該難為女人用國語講出黎,特別深刻

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-8 01:39
對腳咁長

佢好似好高

子爵府

做得好好

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

戲內造型好得

首頁

尾頁

跳至