網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

andyman 發表於 19-12-10 09:04
佢公司出事的車輛是11月28號到港, 應該對雙11的貨影響不大喎。

嗯,應該不是用這家集運,京東用左「神經集運」。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

tammy2008 發表於 19-12-9 16:12
人地話 hotbuy 好, 但貴好多, 首9續7(港幣) 但花都就無。。。

如果想花都呢頭我諗都係新世代穩陣少少 : ...
終於今日收到貨啦, 好彩啲蘋果無穿無爛, 最大果隻380克呀, 最細都230克, 一樣咁甜咁好食
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

andyman 發表於 19-12-10 15:04
終於今日收到貨啦, 好彩啲蘋果無穿無爛, 最大果隻380克呀, 最細都230克, 一樣咁甜咁好食
...

恭喜平安收貨!

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

平平常常 發表於 19-12-10 16:57
恭喜平安收貨!
算好彩了, 快過上次貨多多。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

andyman 發表於 19-12-10 15:04
...

大宅

我件貨顯示11號12:38分已到港,但到今日仲未派到自提點,wts問淨係官方答覆雙12會延遲,都未到雙12已經咁,之前用過3次都係今發後到,仲有貨寄緊去佢個倉,又改唔到,都唔知點算好

翡翠宮

sharon0606 發表於 19-12-14 11:14
我件貨顯示11號12:38分已到港,但到今日仲未派到自提點,wts問淨係官方答覆雙12會延遲,都未到雙12已經咁, ...

我7號到港的貨, 9號才到自提點 以後唔敢用了.

大宅

andyman 發表於 19-12-14 19:56
我7號到港的貨, 9號才到自提點 以後唔敢用了.

2日肯派貨已好好,我一星期都未有消息,wts話我自行去佢個倉度攞,問佢香港倉地址,又話處理緊

複式洋房

sharon0606 發表於 19-12-14 20:40
2日肯派貨已好好,我一星期都未有消息,wts話我自行去佢個倉度攞,問佢香港倉地址,又話處理緊
...

請問你收到貨未呀?我同你情況一樣,追極都係咁

子爵府

回覆樓主:

用咗成20次,今次終於中伏了,唔見左150元貨。 最衰係而家至睇到, 仲有兩件大貨寄出中,希望今次吾好又中招

翡翠宮

teddybearhk 發表於 19-12-19 20:27
用咗成20次,今次終於中伏了,唔見左150元貨。 最衰係而家至睇到, 仲有兩件大貨寄出中,希望今次吾好又中 ...
以前用開新世代, 但近期轉左名, 唔知穩唔穩陣

首頁

尾頁

跳至