自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-9 08:20
你睇番
我琴日一路睇一路鬧,出去玩梗要講個理由去說服其他人,難道話自己死性不改咩
...

我c6反應大過我,一路睇一路鬧個女人蠢,害埋兩個女。

子爵府

睇完佢哋琴日做嘅訪問,就算復婚做大龍鳳,我都唔覺得佢哋會白頭到老

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-12-9 08:20
你睇番
我琴日一路睇一路鬧,出去玩梗要講個理由去說服其他人,難道話自己死性不改咩
...

我頭先睇左講到女人努力減肥個 part 就停左先, 個男人只係睇樣都覺佢出黎玩個 d 花花弗弗樣, 仲話後尾比公司既野佢跟又話老婆係 cam 睇著佢又話比著老闆都唔會咁叫員工咁樣跟佢講啦, 心諗你做野唔掂先咁囉, 仲有講野用錯字啦, 咩野叫做搵唔到樣野可以"寬恕佢" 好似係佢自己做錯野在先。愈睇愈火黎, 個女人點解會同佢復婚架

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

bechan168 發表於 19-12-9 09:28
我頭先睇左講到女人努力減肥個 part 就停左先, 個男人只係睇樣都覺佢出黎玩個 d 花花弗弗樣, 仲話後尾比公 ...

咩野叫做搵唔到樣野可以"寬恕佢" <-- 前面仲有一句, 個男人話自己代入女人既角色, 即係話如果佢係佢老婆, 佢都寬恕唔到自己。

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

beehoneybee 發表於 19-12-9 09:26

我老公都一路睇一路話個男人,我老公覺得個老婆好好,完全冇問題,就算做野搵cam睇都冇問題,因為個女人做生意掂,男人叫佢開分店,個女人都有開比佢,比男人話事,最後蝕100萬,再比公司佢話事梗係要睇實佢啦~
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

大宅

回覆 Piggler 的帖子

個女人太愛佢老公, 覺得個男人做錯咩事, 佢都可以原諒...........不過到而家佢兩個都係貌合神離咁........

個女人自己心入面都有條刺, 一次不忠, 百次不容AR MA~

子爵府

199707100304 發表於 19-12-9 09:34
咩野叫做搵唔到樣野可以"寬恕佢"

哦,,,比佢嚇倒 不過帶埋秘書返屋企攪依家野真係唔會有女人接受到 。總知個男人超賤。

大宅

ilovebb88 發表於 19-12-9 09:40
回覆 Piggler 的帖子

個女人太愛佢老公, 覺得個男人做錯咩事, 佢都可以原諒...........不過到而家佢兩個都 ...

從個女人望老公的眼神根本沒有「愛」,作為旁觀者只感覺到她的「恨」與「不甘」;復合的動機純粹只為「愛」?真的沒有其他「雜質」??
當局者迷,旁觀者清!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

beehoneybee 發表於 19-12-9 09:26

我鬧時老公唔敢出聲
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

bechan168 發表於 19-12-9 09:40
哦,,,比佢嚇倒 不過帶埋秘書返屋企攪依家野真係唔會有女人接受到 。總知個男人超賤。
...

個女人真係好大勇氣同容人之量。
如果離了, 真係唔會再回頭。
反正最辛苦個段都捱過了, 何必再自掘墳墓 ! (仲要同一個墳墓)

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

bechan168 發表於 19-12-9 09:28
我頭先睇左講到女人努力減肥個 part 就停左先, 個男人只係睇樣都覺佢出黎玩個 d 花花弗弗樣, 仲話後尾比公 ...

只可話愛是盲目的
我諗我只可原諒一次
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

199707100304 發表於 19-12-9 09:53
個女人真係好大勇氣同容人之量。
如果離了, 真係唔會再回頭。
反正最辛苦個段都捱過了, 何必再自掘墳墓 ! ...

我認同你講法呀, 個女人有事業點解仲要跌番同一個墳墓呢

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-12-9 09:55
只可話愛是盲目的
我諗我只可原諒一次

愛係盲目既, 但總知對我不忠我一次都唔可以原諒, 可能我娘家有咁既人。我可以 10年都唔會理彩依 d 人

crystal媽咪    發表於 19-12-9 11:18

公爵府

個男人又拎宗教信仰去漂白自己

水晶宮

回覆樓主:

好多年前我同事已80幾歲,知佢有女朋友18歲,但日常生活慳到飯都唔食,上面大陸個女朋友話要錢就即比,慳埋的都比嗰個女人

一日有其他同事同佢講,嗰女人呃你d錢架,留番d錢旁身好過

80歲的同事就講出1番似是而非的說話,我都80歲就快死,錢是身外物,可以用錢買到的幸福感覺點解係錯?話唔埋明天就死,錢就益晒政府,辛苦賺嚟唔用就蝕底

所以以有點明復婚的女人想咩

珍珠宮

離左婚⋯一定5會復婚囉!她自找

子爵府

小源 發表於 19-12-8 19:22
老婆忙事業出去玩女人,玩完扮改過同老婆生多兩個女,然後又出去玩過女人,無料到又要打理新鋪,之後蝕晒老 ...

個女人都好難頂,講野態度好衰

子爵府

回覆樓主:

整定攞債

禁止訪問

公爵府

小源 發表於 19-12-8 19:22
老婆忙事業出去玩女人,玩完扮改過同老婆生多兩個女,然後又出去玩過女人,無料到又要打理新鋪,之後蝕晒老 ...

一個願打,一個願捱

首頁
34567...8

尾頁

跳至