時政擂台

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mln 發表於 19-12-8 22:05
法院縱火可以判終身監禁架

咁細火都要? 唔係嘛!
放下自在

水晶宮

annie133 發表於 19-12-8 20:43
佢地又話警察喬裝做架

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

賤渣曱甴做乜淨係燒門口咁冇guts呀?大肆破壞等d官判唔到案嘛!

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

rabbit75 發表於 19-12-8 21:21
各位義士,既然知道放火,打人,塞路是警察所扮,我們只是手無寸鐵嘅和平示威者,所以建議提出第六訴求,要 ...

咪係,扮黑衣吖嗱,警方開真槍!

用戶要求終止服務

回覆 edea 的帖子

點解唔放埋放汽油彈個兩個黑衣人既相?希望呢兩條友死全家!

子爵府

v.sweet 發表於 19-12-8 20:38
黃官點睇?

開心,自由無價

伯爵府

又有人話係警察喬裝,又話點解拉唔到人,拉又話濫捕,唔拉又話係喬裝
佢哋講晒

伯爵府

cattz288 發表於 19-12-8 20:41
黃官會否出黎譴責暴徒? 定話可以理解?

放火好少事,判24小時服務令啫

大宅

rabbit75 發表於 19-12-8 21:21
各位義士,既然知道放火,打人,塞路是警察所扮,我們只是手無寸鐵嘅和平示威者,所以建議提出第六訴求,要 ...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

公爵府

剩係燒下個門口已經偷笑

珍珠宮

回覆樓主:

蘋果已經發新聞話有市民質疑有人扮示威者啦!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Apple011 發表於 19-12-8 22:28
放火好少事,判24小時服務令啫

發左言話會終身監禁喎
放下自在

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

edea 發表於 19-12-8 20:36
人哋凍呀陰功

根本每次去遊行,之後一定放火、堵路、擲汽油彈……
點解仲要去支持同埋參與
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

graceyung 發表於 19-12-8 22:28
又有人話係警察喬裝,又話點解拉唔到人,拉又話濫捕,唔拉又話係喬裝
佢哋講晒
...

又話無暴動, 點解果幾個議員咁驚咁要減暴動罪刑呢?
放下自在

象牙宮

crystal媽咪 發表於 19-12-8 22:44
根本每次去遊行,之後一定放火、堵路、擲汽油彈……
點解仲要去支持同埋參與
...

例行公事, 唔搞事會patpat痕
放下自在

禁止訪問

伯爵府

hellomiki 發表於 19-12-8 22:41
蘋果已經發新聞話有市民質疑有人扮示威者啦!

毒果當香港人弱智....但又真係好多香港人係弱智會信,唉

侯爵府

回覆樓主:

燒法院,捉咗想審都唔得。

首頁

尾頁

跳至