時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

littlesister 發表於 19-12-11 00:26
班人仲要唔認
所以咪話又賤又cheap囉 ,,,,isis係信d我唔理解到o既嘢,不過人家做咗會自豪會認,呢d根本都知道自己做衰嘢,,,光明正大喔,,續 我保證給香港未來更美好 後又一舊詞新意,成日顛覆認知

侯爵府

育兒性格勳章

tester5 發表於 19-12-9 09:29
佢地一定要選擇「相信」,唔係點抺黑對方?點扣對方帽子?

佢地唔靠呢種「假消息」係生存唔到,藍人遊行 ...

針姐。。你所講的全部都岩黃人用。。。要不停抹黑警隊,用假消息同謠言去制造話題。。。維持住呢場謊言革命。。黃人不理是非黑白,暴力事件,不分析理據,不要問只要信的先係黃人作風。。。

中大女學生話俾人性侵。。但報警又唔敢,可想而知有幾流??你有冇質疑過呢d 流言呀咁???

大宅

真係黑社會都有盤桔

男爵府

iamcute_lala 發表於 19-12-9 17:26
新聞有冇報道啊 有嘅應該好多人都知喎

真嘅,我鄰居試過。先問你係咪警察/家屬,然後叫你支持下612基金,我鄰居俾咗$5000,佢話整車都唔止

伯爵府

係九龍灣開咗兩個光榮/時代冰室,大把傻人排隊,之前附近有間好味嘅茶餐廳即少咗人,仲好益左我可以成日去食!
間時代冰室改名之前好難食(好少有難食的茶餐廳),唔知有無換咗老闆同廚師,不過我都唔會係幫襯

洋房

班人目的是整衰經濟 人民矛頭指向政府 我哋要宣揚出去問題係黑暴做成 吾好比班連登仔得程

禁止訪問

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

義氣仔女 發表於 19-12-8 23:57
我有個客開餐廳, 岩岩通知我下個月會轉手比人, 其中一個原因係因為黃色經濟圈, 果班黃人問佢入唔入圈, 如果 ...

同黑社會 收陀地有乜分別!正人渣!

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

littlesister 發表於 19-12-11 00:26
班人仲要唔認

呢班禽獸A字膊!冇腰骨!
冇承擔! 蒜爆縮骨老Lan土!
唔認不特止,仲要賴落警察度!
真是沒有最 禽獸!只有更禽獸!

男爵府

識人做某品牌高層都收到張要捐比特幣

大宅

黃經圈生意差哂,反而藍色經濟圈生意好好,琴日吉野家美心極多人,排左我2小時,啲野又好味,好似去左日本咁
人一黃, 便脑殘, 人一藍, 便脑叻!

大宅

回覆樓主:

好聽啲叫黃色經濟圈,同以前黑社會交保護費有乜分別,成班野話守護良知居然去支持黑社會,真係文明大倒退。

首頁

尾頁

跳至