夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果老公去夜街, 你會唔會等佢返黎先訓??

如果老公去夜街, 你會唔會等佢返黎先訓??

大宅

Re: 如果老公去夜街, 你會唔會等佢返黎先訓??

未必 !

子爵府

我多數會等,因為我老公知到等佢回來,佢會快 d 返,唔會太夜 law :lol:
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

男爵府

畀面勳章

我會等到就等,真係好眼訓都無辨法.

複式洋房

梗係等啦!如果唔係嗰日咪見唔到.不過,老公都極少去夜街,除非同我一齊啦!我地呢10年都好似連體嬰咁,如無必要都好少分開

禁止訪問

子爵府

一定等,朋友結婚佢去飲,公司食飯,成11、12點都等。
[size=small]My little baby Vivian !

複式洋房

我老婆唔等我果wor,不過有第二個小女人等我...
果晚我去飲,我個女一路做功課一路等我返屋企

子爵府

BB仔媽咪 寫道:
我多數會等,因為我老公知到等佢回來,佢會快 d 返,唔會太夜 law :lol:

me too!!

別墅

會, 因為我去夜街時佢都會等...不過係瞓住等 :-|
到我返到屋企時佢就起身

大宅

原來有甘多人同我一樣都會等,
有時佢係公司做野和同老細食飯,
成12點都等。我試過最夜等到4點幾。
好鬼倦。。。。。。

大宅

唉!...本來我都好似'BB仔媽咪' 咁諗架!老公夜返我都等到佢返為止(約1點鐘)但佢都唔會'特別'早D返,只會打個電話返黎叫我自己早D瞓,唔好等佢 (最夜等到3點幾...) 但係我依家有左,為左BB健康著想,唯有瞓住等囉!佢返黎我就會'自動自覺'醒,同佢傾2句再瞓過!

不過佢有時都幾過份架!竟然同D 朋友打通霄'桌球',由夜晚十點打到第二朝七點先返屋企,然後一返到黎就瞓,乜都唔理唔做 (佢果日放假) :evil: 雖然只係2個月一次,不過我都覺得佢好'過份',因為我就唔可以去夜街,出街都好少,成日留係屋企 :cry: 而且我係同佢同一日放假架!本來D家務都會集中係果日一齊做,下晝就通常會出街,但佢瞓左半日,我又唔忍心叫佢起身,搞到D家務要我一個做晒呀!

侯爵府

好媽媽勳章

我不會等,過10點就睡,甚至知佢返我也不起來。
因為我覺得除非不准丈夫去夜街,如果准丈夫去(e.g.某些gathering),就想他玩得盡與,不想給他思想壓力,好似"灰姑娘"咁,就算換轉係自己都會玩得好"無忍"....
該用戶已被刪除

大宅

冇左老公會訓唔著.....so冇咩可能唔等...3-4點都照等ka la 佢有時返左大陸唔返黎訓我都會睇電視睇天光先敢訓覺

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我唔會等, 不過有時

子爵府

好媽媽勳章

唔會刻意去等, 如果眼訓就會打俾佢話我訓喇.

子爵府

我都跟 阿早!一樣...等到眼訓就打比佢
說我要訓較啦,唔好咁夜返啦~

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我老公好少去夜街,以前試過佢去春銘,我都會等佢返。

伯爵府

I won't wait to him but I'll call him and make sure he is safty. I just scare whether he has any problem such as traffic accident...

首頁

尾頁

跳至