時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

沒有暴徒攪事更本不會有水炮車,沒有象膠子彈,布代彈,水炮車。

謙仔媽咪    發表於 19-12-10 13:34
GKB    發表於 19-12-9 14:28
DICSIK    發表於 19-12-9 13:34

子爵府

MMVV 發表於 19-12-9 13:31
沒有暴徒攪事更本不會有水炮車,沒有象膠子彈,布代彈,水炮車。

男爵府

要讚下警察們提早部署,令暴徒不能大肆破壞

珍珠宮

taktakjar 發表於 19-12-9 13:37
要讚下警察們提早部署,令暴徒不能大肆破壞

不過佢地都有打爛晒集友銀行,Starbucks

男爵府

yeemeif 發表於 19-12-9 13:53

已經比之前少,佢地有邊次唔破壞商戶最無辜

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

曱甴/黃屍係無腦的~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

yeemeif 發表於 19-12-9 13:53

係囉。要問下岑小姐破壞呢2間舖即係咪有需要呢? 如果佢話暴徒無需要縱火燒法院。
天空之城, 快樂之地

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

班暴徒點都要破壞一D嘢
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

男爵府

Exactly!!!

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

伯爵府

呢度先前話警察亂放tg個D黃人,出嚟回應下啦!點解琴日無tg呀?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

一早知,問題是班黃絲死都唔認!

大宅

PCCW2319 發表於 19-12-9 14:17
係囉。要問下岑小姐破壞呢2間舖即係咪有需要呢? 如果佢話暴徒無需要縱火燒法院。
...

講真,佢地一直話唔割席,咁暴徒做的破壞是否可以入埋示威者數?咁示威者有何理據質疑警方要求佢地散去呢? 事源今朝看新聞,見到有一青年振振有詞話遊行已經獲得唔反對通知書,所以警方無權要求佢地解散!唔反對你示威遊行唔等於無反對你地犯法搞破壞!我地已經受夠暴力,唔想再容忍你地啦

珍珠宮

taktakjar 發表於 19-12-9 13:56
已經比之前少,佢地有邊次唔破壞商戶最無辜
光復監獄,時代垃圾!

男爵府

公爵府

回覆樓主:

子爵府

nannanma 發表於 19-12-9 16:41
一早知,問題是班黃絲死都唔認!

只係睇到佢哋想睇既野
莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

伯爵府

牛年勳章

新一哥

伯爵府

回覆樓主:

支持警察

首頁

尾頁

跳至