想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

洛神花茶 發表於 20-2-9 04:36
你係有左幾多week先睇中醫安胎?

吸宮黎2星期開始睇中醫,一星期一次,到第二次懷孕一個月流啡,睇婦科食西藥安胎,放10日假,之前都間唔時會睇中醫,因為胃氣胃脹

大宅

2020勳章

sandy_astroboy 發表於 19-12-14 21:01
我睇開既中醫唔係婦科,但之前小產後就有調理,依家bb差不多5個月啦

可以pm醫師資料比我嗎?

大宅

2020勳章

JV20111129 發表於 20-2-12 10:32
可以pm醫師資料比我嗎?

Pm u

複式洋房

回覆 sandy_astroboy 的帖子

可以pm醫師資料比我嗎?thanks

大宅

2020勳章

Chocolover23 發表於 20-2-14 15:20
回覆 sandy_astroboy 的帖子

可以pm醫師資料比我嗎?thanks

Pm u

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
suechanchan 發表於 19-12-16 10:57
我呀妹兩個月前有睇潘健燊醫師,佢都有負責婦科,呀妹之前努力左成年半都唔中,而家佢已經有左1個月啦!
...

想要資料,thanks(emoji)(emoji)

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
prettynancy 發表於 20-2-5 22:42
郭志華女醫師~佢依家搬咗去中環開診
我揾佢調理咗兩、三個月,之後再加針灸,針咗三次就bingo 咗
...

想問conceive plus 是什麼?

複式洋房

Angelcorner 發表於 20-2-19 16:58
想問conceive plus 是什麼?

係可以幫助精子游水嘅潤滑劑,超有用,強烈推介

複式洋房

prettynancy 發表於 20-2-19 17:00
係可以幫助精子游水嘅潤滑劑,超有用,強烈推介

在那(emoji)可以買到?

複式洋房

Angelcorner 發表於 20-2-19 17:01
在那(emoji)可以買到?

我喺一間叫Stepken shop嘅網店買,唔知仲有無其他地方有
佢有分大支裝,就咁吱出嚟搽,好似KY咁用。同埋細細支牙膏裝,交功課前成支直接吱入陰道~
我建議用細支牙膏裝!真心覺得work
祝福你都早日bingo~~

複式洋房

prettynancy 發表於 20-2-19 17:06
我喺一間叫Stepken shop嘅網店買,唔知仲有無其他地方有
佢有分大支裝,就咁吱出嚟搽,好似KY咁 ...

謝謝你。交功課前要幾耐吱入?

複式洋房

prettynancy 發表於 20-2-19 17:06
佢有分大支裝,就咁吱出嚟搽,好似KY咁 ...

剛剛上網看,一支$210, 是不是一支用一次?

複式洋房

Angelcorner 發表於 20-2-19 17:59
剛剛上網看,一支$210, 是不是一支用一次?

$210係8支呀,每次用一支~
交功課前10-15分鐘用啦,總之唔會等到乾晒都未開工就得
我之前就買$370嗰個套裝,大細都用,但覺得細支裝好用啲

複式洋房

發表於 前天 13:02 |顯示全部帖子
prettynancy 發表於 20-2-19 23:03
$210係8支呀,每次用一支~
交功課前10-15分鐘用啦,總之唔會等到乾晒都未開工就得
我之前就買$37 ...

謝謝你!

複式洋房

發表於 前天 16:07 |顯示全部帖子
回覆 Applewong2017 的帖子

還要嗎?我之前係佐敦經親戚介紹睇過中醫,睇完成咗十齋中藥後放胎,成功咗!寶寶宜家8個月大喇!

大宅

發表於 昨天 10:43 |顯示全部帖子
wilfulivy 發表於 20-2-20 16:07

還要嗎?我之前係佐敦經親戚介紹睇過中醫,睇完成咗十齋中藥後放胎,成功咗! ...

可pm嗎

複式洋房

發表於 昨天 14:28 |顯示全部帖子

元朗阜財街有個中醫淨係上午睇證, 要好早去先睇到唔記得叫咩名, 如果去開果頭可以試下

洋房

發表於 昨天 19:08 |顯示全部帖子
Applewong2017 發表於 19-12-9 14:06
請問有無jm有婦科中醫師好介紹?主醫調理或不育治療的?有經驗請多多分享 ...

郭志華醫師,係婦科博士

別墅

發表於 17 小時前 |顯示全部帖子
回覆 wilfulivy 的帖子

請問可以pm資料比我嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊