跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原帖由 Secure 於 09-9-9 15:55 發表
kit少會唔會軟攻好d呢?

條友仔要硬完先再軟先得 ... 一開始軟功, 佢會得寸進尺, 當你冇到, 係要惡完一輪, after 再鍚返咪聽晒你話 lor

男爵府

hi hi
我終於返左黎啦 今日坐左係警署5粒鐘

伯爵府

why why what's the matter
原帖由 米之連媽媽 於 09-9-9 17:42 發表
hi hi
我終於返左黎啦 今日坐左係驚署5粒鐘

男爵府

我老闆比人扼左錢呀, 其實我已經攪左3日架啦, 聽朝仲要入大埔開會呀
原帖由 Secure 於 09-9-9 17:45 發表
why why what's the matter

伯爵府

oic,touch wood好彩係your boss, not related to yourself he..he..
anyway take care & 聽日再詳談,talk to u tomorrow!
原帖由 米之連媽媽 於 09-9-9 17:54 發表
我老闆比人扼左錢呀, 其實我已經攪左3日架啦, 聽朝仲要入大埔開會呀

男爵府

but I hope I can come back in the afternoon time la, bye bye
原帖由 Secure 於 09-9-9 17:56 發表
oic,touch wood好彩係your boss, not related to yourself he..he..
anyway take care & 聽日再詳談,talk to u tomorrow!

子爵府

各位,
早晨!

我下星期一到返工LU!時間過得好快,咁快就放完產假LU!

米之MA,
嚇得人喇!mouth:
咪有排煩囉!
原帖由 米之連媽媽 於 09-9-9 18:00 發表
but I hope I can come back in the afternoon time la, bye bye

子爵府

PEG,
TROUBLE FOUR掛!
大家俾D心機啦!
維維都唔係好得好多,不過每個人有情緒,我通常等維維發完脾氣先講!不過真係好勞氣!
原帖由 cubixluk 於 09-9-9 12:24 發表

但個樣都 baby 架...... kit 少果樣雖然老人精咁. 但 d 行為舉止仲 very baby, but 對答就 ... ... no command, 沉晚先同佢阿 ma 我鬥咀

話說 Kit 少沉晚勁霸王, 1) 倒晒 d 書唔肯執, 仲要 ...

伯爵府

gargar,
hihi ~ long time no talk ~ how are your 2 little kings?

原帖由 garfield123 於 09-9-10 09:40 發表
各位,
早晨!

我下星期一到返工LU!時間過得好快,咁快就放完產假LU!

米之MA,
嚇得人喇!mouth:mouth:" />
咪有排煩囉!

子爵府

ct,
係呀!兩個小朋友真係好忙呀!
大b有時發脾氣&要人陪!
小b成日食&要手抱囉!不過由於少食多餐,所以好肉地過維維!
原帖由 Secure 於 09-9-10 11:06 發表
gargar,
hihi ~ long time no talk ~ how are your 2 little kings?

伯爵府

有無細b既"肉照"ar
原帖由 garfield123 於 09-9-10 11:25 發表
ct,
係呀!兩個小朋友真係好忙呀!
大b有時發脾氣&要人陪!
小b成日食&要手抱囉!不過由於少食多餐,所以好肉地過維維!
...

子爵府

sorry!仲未有呀!
屋企部電腦arm arm 瓜左個hard disc,好彩無照,唔係喊得一句句lu!依家只係上到網咋,仲有好多sofeware未裝!

不過兩兄弟都係濕疹底囉!呢樣似晒我! 細佬塊面仔紅晒!
原帖由 Secure 於 09-9-10 11:32 發表
有無細b既"肉照"ar

男爵府

hi hi
我又返黎la, 但好忙

首頁

尾頁

跳至