論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家好,第一次請印傭,請問JM們有冇用開相熟跟得足嘅agent介紹?因為上網睇中介公司嘅負皮睇到有啲驚,感激大家

男爵府

2020勳章

回覆 quinzzz 的帖子

其實你有無親戚朋友請過,最好問佢哋拎agent contact,呢度難免會有打手出現

複式洋房

HOPEFORBB 發表於 19-12-11 11:00

其實你有無親戚朋友請過,最好問佢哋拎agent contact,呢度難免會有打手出現

都有,但係少選擇,同埋agent回覆好慢,感覺好似多生意唔志在

洋房

係呀, 朋友之前介紹左間中介俾我,中介都講明唔急先可以揾到好姐姐, 因為印尼姐姐而且可以講到廣東話的好缺貨, 要等, 我都等左2個月, 佢一路幫我睇住, 一有啱的, 立即話我知。

複式洋房

sunsun-mama 發表於 19-12-11 11:58

係呀, 朋友之前介紹左間中介俾我,中介都講明唔急先可以揾到好姐姐, 因為印尼姐姐而且 ...

可介紹你的agent 俾我嗎?多個選擇,thank you!

大宅

2020勳章

quinzzz 發表於 19-12-11 12:00
可介紹你的agent 俾我嗎?多個選擇,thank you!

我想講少少要求?要請結咗婚和生個小孩子?起碼定性啲和愛心責任感,我算好彩第一次就請到个煮餸吾錯、又乾淨又有愛心照顧小BB、真是中了六合彩希望你都揾到个心儀既姐姐!

複式洋房

stella^^ 發表於 19-12-11 12:36
我想講少少要求?要請結咗婚和生個小孩子?起碼定性啲和愛心責任感,我算好彩第一次就請到个煮餸吾錯、又 ...

同我一樣,我都係咁諗!jm可以pm埋你agent 資料俾我嗎?thank you!

複式洋房

我那間都唔錯。 因為我姐姐初來到的時候, 不是很適應再加上我奶奶特別麻煩, 佢想唔做回去, 但中介同佢傾左幾次, 現在各方面都好似穩定下來, 所以我覺得一間中介, 想不想幫你留住個工人好重要, 因為他們幫工人轉僱主又可以揾多一筆。

複式洋房

ko__mami 發表於 19-12-12 12:48

我那間都唔錯。 因為我姐姐初來到的時候, 不是很適應再加上我奶奶特別麻煩, 佢想唔做 ...

可以pm資料嗎?thank you!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊