自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章

第一重即時賞
於麥當勞App點選「AlipayHK推廣」,即可領取HK$3電子禮券。推廣期內最高可享高達HK$18獎賞!

第二重印花賞
透過AlipayHK於指定麥當勞成功付款,即賞你AlipayHK印花1個,集齊3個可換領麥當勞$5電子禮券。推廣期內最多換領6次,最多可享高達HK$30獎賞!

第三重迎新賞
首次下載並成功登入AlipayHK,即送你HK$50迎新獎賞!

推廣期由即日起至2020年1月31日。仲唔快啲同朋友Share優惠,齊齊開心過聖誕?

wcpcelia    發表於 19-12-13 11:38
ada0707    發表於 19-12-13 09:37

公爵府

2020勳章

搵笨

第一重係group入勁賞掃 一個月只得3次 買10減3

第2重係原有的通用印花, 即3個印花 可換 一張coupon

而M記就可以揀買10減5

侯爵府

下晝先幫親左麥記, 我以為 miss 左咩新優惠添

男爵府

有啲古惑,响個apps㩒入去睇,問都唔問即刻幫你攞個勁賞掃coupon,要响72小時內用。

wcpcelia    發表於 19-12-13 11:38

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

多謝告知

翡翠宮

2020勳章

回覆 iris2045 的帖子

謝謝分享

珊瑚宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

麥當勞App點選「AlipayHK推廣」
我見唔到

大宅

2020勳章

ada0707 發表於 19-12-12 09:32
麥當勞App點選「AlipayHK推廣」
我見唔到

杯咖啡好難飲!KFC 好飲過佢真的!

公爵府

2020勳章

Jasber 發表於 19-12-11 18:54
下晝先幫親左麥記, 我以為 miss 左咩新優惠添

我都係
一禁入去一早儲完

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝分享

別墅

2020勳章

iris2045 發表於 19-12-11 18:07
第一重即時賞
於麥當勞App點選「AlipayHK推廣」,即可領取HK$3電子禮券。推廣期內最高可享高達HK$18獎賞! ...

我星期一係m 記用hk 支付寶,但無印花。請問幾時開始?請問我點睇返m 記d 印花?

子爵府

2020勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

boxton 發表於 19-12-13 00:23
我星期一係m 記用hk 支付寶,但無印花。請問幾時開始?請問我點睇返m 記d 印花?
...

平時3個換$3,去M記換$5

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ada0707    發表於 19-12-13 09:39

別墅

2020勳章

evip 發表於 19-12-13 08:00
平時3個換$3,去M記換$5

唔知點解我無m 記

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珊瑚宮

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章