自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

皮膚白樣又靚,原來她將近40,話25都有人信!

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

我覺得佢命中個樣同依家比係勁大變臉

琥珀宮

回覆樓主:

伯爵府

回覆樓主:

佢已經足40喇!我覺得佢上鏡幾靚。

wcpcelia    發表於 19-12-12 11:50

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

之前睇過獨孤天下,相比之下,覺得呢套劇的人物冇獨孤天下咁吸引,加上呢套劇首歌好趕客,已經冇興趣繼續睇

伯爵府

Haz-mama 發表於 19-12-11 19:36
之前睇過獨孤天下,相比之下,覺得呢套劇的人物冇獨孤天下咁吸引,加上呢套劇首歌好趕客,已經冇興趣繼續睇 ...

絕對認同

珍珠宮

之前睇過獨孤天下,相比之下,覺得呢套劇的人物冇獨孤天下咁吸引,加上呢套劇首歌好趕客,已經冇興趣繼續睇 ...

agree

公爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

獨孤天下好睇d。

子爵府

回覆樓主:

其實獨孤天下同呢套有冇關係? 我見主角都係同名

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

獨孤皇后這套劇悶到爆燈,基本上我飛住睇

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

看了前套,已入腦,呢套真不想看。
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

一直都唔覺佢靚,仲有少少怪,下巴、面頰好肥厚。

禁止訪問

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

sabun 發表於 19-12-11 19:16
皮膚白樣又靚,原來她將近40,話25都有人信!

樣怪怪地,身材就好火辣。

hohodemama    發表於 19-12-12 10:18
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我覺得佢以前唔算靚但自然好多,依家個樣執得太勁。

珍珠宮

回覆樓主:

40歲咁嘅樣都叫唔靚? 我覺得佢好靚

瑪瑙宮

呢套個皇后同之前果套個皇后,
真係冇得比,伽羅個亞爹,獨孤信上套係武將,好有威勢,呢套個獨孤信,成個著通亞伯咁,
宇文護仲大鑊,上套係太師,幾靚仔幾型,同般若好襯,呢套變左老坑,
可能先入為主,呢套真係冇上套咁多靚仔靚女。

伯爵府

Agree, 呢套啲人全部核突過獨孤天下,尤其個皇后超核突,even女主角都唔覺得靚

伯爵府

套劇唔好睇,但陳喬恩幾靚女,演技都好

珍珠宮

我覺得佢靚 識別度高

首頁

尾頁

跳至