自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 畀面勳章

KCKmom 發表於 19-12-16 23:12
係啦! 攪到我地暈晒大浪!

今次大劑,我都中招了,越睇越靚仔~

子爵府

JojoFung0304 發表於 19-12-16 20:17
係,因為“鍾意千樺”其實都幾難投入,佢都演得咁好,証明佢係識做戲

係 oppa 演得好,今晚係M橋上同千fa 拖手 談情 都得, 我点睇都覺唔掂对手

珍珠宮

BK Milk勳章

佢做得好好,好入戲好自然,唱歌又好聽

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

KCKmom 發表於 19-12-13 17:29
一直知道有周柏豪呢個人,但從未留意過佢同埋覺得佢係得個樣! 如聽過佢唱歌都可能係响 d 咩咩節目咁大把!
...

不嬲鍾意柏豪
又靚仔,唱歌又好聽

大宅

回覆樓主:

係橋上面拖手,我又有嗰種個仔拖住阿媽既感覺
我幾驚佢地要拍咀戲,我會

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

ICbaby 發表於 19-12-17 00:48
不嬲鍾意柏豪
又靚仔,唱歌又好聽

我真係愛得太遲,不過佢 d 歌又真係幾好聽!

子爵府

回覆樓主:

之前對佢感覺一般,而家比佢迷住

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

其實都無話似唔似嘅!oppa夠唔似做咗人老豆啦!但係事實嚟喎!

子爵府

exo 發表於 19-12-14 15:07
以前勁憎佢,但睇咗呢套劇之後,嘩!好掂好ok呀

一樣,以前勁憎都唔知咩原因,反正就勁憎,依家好ok

侯爵府

Fungbb0131 發表於 19-12-17 07:25
一樣,以前勁憎都唔知咩原因,反正就勁憎,依家好ok

佢五官深,後生出道個樣好老(好矛盾 ),而家個樣襯返年紀,好順眼。唱歌係幾有感情,佢有啲歌我之前改埋做鈴聲

男爵府

Oppa 真係好正,希望藍飛揀佢啦,尋日臨尾睇到眼濕濕,oppa 好慘呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tinnytinny 發表於 19-12-16 19:24
之前使徒行者同愛情來的時候已經覺得佢好 charm...
(愛情來的時候都係同黃浩然爭女)
...

係,係爭翠如 ,我覺得佢地好襯

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Goldilocks 發表於 19-12-17 01:02
係橋上面拖手,我又有嗰種個仔拖住阿媽既感覺
我幾驚佢地要拍咀戲,我會
...

實有咀咀啦!錫面都有

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

oppa

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆樓主:

佢首插曲'讓愛高飛'簡直入晒腦!

如果想飛不要等
如果想哭不要忍
如不懂相處為你解困
從頭謙遜學愛人
如果傷得比較深
從此不敢相信真心
容許我變一個最絕情男人
讓你飛出去我在途護蔭

stagea    發表於 19-12-18 13:31

子爵府

KCKmom 發表於 19-12-17 09:15
佢首插曲'讓愛高飛'簡直入晒腦!

如果想飛不要等

正到痺

水晶宮

雖然我未至於被迷,但由無好感轉到有好感,佢

水晶宮

exo 發表於 19-12-14 15:07
以前勁憎佢,但睇咗呢套劇之後,嘩!好掂好ok呀

做再創世紀簡直一啲說服力都無

瑪瑙宮

回覆樓主:

最近呢套戲,先覺得佢都幾靚仔,做戲唔差,又warm。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

伯爵府

Cheddar85ang 發表於 19-12-17 10:56
雖然我未至於被迷,但由無好感轉到有好感,佢

其實佢應該都出道咗好多年,我耐唔耐睇娛樂新聞都有聽過佢個名! 最印象深刻係早幾個月有個女 fans 話同佢結咗婚定點,但真係從來都冇留意佢! 而早排 Joey 開演唱會佢上去做嘉賓,咁我可能係第一次真正聽佢唱歌 (天窗)!

呢套劇令我呢幾日狂 loop 佢既歌,對我嚟講佢所有歌都係新歌。好耐都冇試過咁留意一個藝人,oppa 呢個角色應該令到佢更多人留意!

首頁
34567...11

尾頁

跳至