時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

係咪有錢收嘅呢?我見有兩個網友之前好地地,都係post自己啲嘢,而家每日幾個黃post, 其中一個果老公只係小小嘅文員仔,又買撈又買7萬幾鑽介比老婆,但佢仲要供樓,養仔架喎

珍珠宮

回覆樓主:

我個黃同事又係,一日十幾個,洗板咁,我unfollow咗佢,痴鬼線撞晒邪咁

複式洋房

不停share都未必既, 識人以前好耐先share一次野, 而家都1日幾個黃post, 一定冇收錢
大學生 又唔做野 又唔讀書
亂世由你創

子爵府

Un左好耐,好彩只係fb不停share,係群組既話,我會立即退group,真係onQQ,政治立場唔好係群組出現,想不停洗人腦等人做黃屍,不了

子爵府

回覆樓主:

所以黃絲中晒毒

別墅

回覆樓主:

全部黃屍 unfollow. 只follow以F:
CY Leung
Save hk
建制派議員
幫港出聲
良心TVB 藝人

大宅

etam724 發表於 19-12-15 17:29
係咪有錢收嘅呢?我見有兩個網友之前好地地,都係post自己啲嘢,而家每日幾個黃post, 其中一個果老公只係小 ...

可能佢老公係前線巴打

大宅

etam724 發表於 19-12-15 17:29
係咪有錢收嘅呢?我見有兩個網友之前好地地,都係post自己啲嘢,而家每日幾個黃post, 其中一個果老公只係小 ...

拒地比人洗腦 就以為日日post 洗到我地腦
但我地有粉粉理性分析 就知道拒地假(emoji)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

fb又係一個深黃之地,個個仇警仇上腦,黃到出汁,乜谷都騎劫,真係黐上腦。

首頁

尾頁

跳至