自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

林寄韻
同李居明主持節目?

http://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/1660750/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B%E6%A8%82-%E9%BB%8E%E5%B0%8F%E7%94%B0%E8%A8%AD%E9%9D%88-%E5%85%92%E5%AD%90%E5%AA%B3%E5%A9%A6%E6%89%93%E9%BB%9E%E5%96%AA%E7%A6%AE-%E5%A5%BD%E5%8F%8B%E4%BB%A3%E5%BC%B5%E5%9C%8B%E6%A6%AE%E9%80%81%E8%8A%B1%E8%AC%9D%E6%81%A9%E5%B8%AB

伯爵府

回覆樓主:

睇唔到

伯爵府

回覆樓主:

睇左新聞,如來林寄韻係黎小田新抱,唔好聽真係衰!因為好久之前聽過專訪,佢話一定係生過仔,先係正式夫婦!生女都唔算喎!甘大男人!林寄係李居明節目成日話唔會生,黎又得粒獨仔,而家唔好話孫仔,孫女都無个!

伯爵府

superkingdom 發表於 19-12-15 18:36
睇左新聞,如來林寄韻係黎小田新抱,唔好聽真係報應!因為好久之前聽過專訪,佢話一定係生過仔,先係正式夫 ...
嘩,講到報應唔係咁好呀,加上黎才剛過身,只可以話佢咁重男輕女咁封建

珊瑚宮

superkingdom 發表於 19-12-15 18:36
睇左新聞,如來林寄韻係黎小田新抱,唔好聽真係報應!因為好久之前聽過專訪,佢話一定係生過仔,先係正式夫 ...

完全唔係好明你講乜嘢

伯爵府

chuiyeebird 發表於 19-12-15 18:50
完全唔係好明你講乜嘢

當日佢上節目受訪問,話女人要為男人生過仔先係正式夫妻,生幾多女都唔算正式夫妻!佢前妻生左个仔,米又係同老婆離婚!嘥氣

伯爵府

caa 發表於 19-12-15 18:48
嘩,講到報應唔係咁好呀,加上黎才剛過身,只可以話佢咁重男輕女咁封建
...

最憎D重男輕女大男人,睇唔起女人

珊瑚宮

superkingdom 發表於 19-12-15 18:56

當日佢上節目受訪問,話女人要為男人生過仔先係正式 ...

哦!咁又唔可以話報應

珊瑚宮

superkingdom 發表於 19-12-15 18:58
最憎D重男輕女大男人,睇唔起女人

大把呢d人啦!

珍珠宮

superkingdom 發表於 19-12-15 18:56

當日佢上節目受訪問,話女人要為男人生過仔先係正式 ...

小田是浪漫享樂型
重視朋友多過親人
訪問講過多個女友迫婚不遂就分手
佢對傳宗接代應該看得好閒

子爵府

你唔講我唔知!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

估唔到!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

報應?我覺得佢根本就唔care!自己嘅親生仔當年佢都唔恨,如果唔係就爭個撫養權啦。同自己個仔都咁疏離,有冇孫仔孫女對佢來講有乜所謂。

子爵府

你意思是當日黎話要生個兒子才算為正式夫婦, 而偏偏林寄韻唔願生育是黎的報應?

...報應...又好似太言重.

咁重男輕女係太封建 同埋拉埋生過仔才算為夫婦 又太偏激.

唉 ~ 人都死左囉!

我覺得最重要是黎的生仔論,不影響黎的兒子夫婦間感情便是了.

首頁

尾頁

跳至