時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

當一班以為好有型嘅垃圾周圍刷存在感阻人翻工阻人行街食飯的時候好多正常的香港人真的當你地係空氣咋琴日星期六係荃灣廣場好多正常香港人繼續促進經濟繁榮周圍的人都shopping 食飯今日新都會某餐廳比曱甴滋擾隔幾個小時後咪又係開返咪又係有客人來食野呀曱甴收手啦、根本冇人會放你地在眼內

hungng    發表於 19-12-16 06:56

男爵府

男爵府

昆蟲始終鬥唔過人類既

子爵府

講真, 如果曱甴暴徒唔係揸住武器, 我會睬佢都傻。 如果人多出聲, 曱甴可能無咁大膽。

子爵府

winnielong 發表於 19-12-15 20:29
當一班以為好有型嘅垃圾周圍刷存在感阻人翻工阻人行街食飯的時候好多正常的香港人真的當你地 ...

無視班垃圾曱甴存在

禁止訪問

子爵府

wylerC9 發表於 19-12-15 20:53
講真, 如果曱甴暴徒唔係揸住武器, 我會睬佢都傻。 如果人多出聲, 曱甴可能無咁大膽。 ...

大家不用出聲、用無視討厭嘅眼光直行直過就可以好似經過堆臭屎咁

男爵府

當一班以為好有型嘅垃圾周圍刷存在感阻人翻工阻人行街食飯的時候好多正常的香港人真的當你地 ...

地鐵爛有爛用,D舖都可爛有爛用,不知要搞到幾時

子爵府

柔柔BB 發表於 19-12-15 21:43

我地繼續我地嘅精彩人生垃圾曱甴繼續佢哋嘅腐敗人生我地去邊都得多自由自在、垃圾曱甴繼續左避右避帶奶罩過埋今生啦總有一日垃圾會覺得自己多智障低能呱

hungng    發表於 19-12-16 06:56

大宅

我都係!諗住呢排靜啲去屋企附近商場行吓,今朝去美心飲完茶,冇幾耐班賤種就嚟破壞,佢哋破壞期間,我去咗行附近一田同log0n,之後再去隔離商場食元氣,曱甴你阻我唔到囉!
曱甴!我由開始驚到現在當你哋死,穿過你哋行,我只當你哋係一班帶賤種病毒既死曱甴,討厭加急步行過!

珍珠宮

BK Milk勳章

yumw 發表於 19-12-15 22:18
我都係!諗住呢排靜啲去屋企附近商場行吓,今朝去美心飲完茶,冇幾耐班賤種就嚟破壞,佢哋破壞期間,我去 ...

無視佢哋係最好,佢哋都係刷存在感啫

珍珠宮

回覆樓主:

今日去咗美心買麵包,之後去吉野家lunch,藍店,我日日幫襯

珍珠宮

BK Milk勳章

柔柔BB 發表於 19-12-15 21:43

係架,而家行過突登去幫襯呢啲舖頭

大宅

wylerC9 發表於 19-12-15 20:53
講真, 如果曱甴暴徒唔係揸住武器, 我會睬佢都傻。 如果人多出聲, 曱甴可能無咁大膽。 ...

錯,如果大家都係打人唔犯法的話,我唔會帶武器嗎?到時看看邊個怕邊個。

首頁

尾頁

跳至