網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

請問呢個星期有人用嗎? 正常了嗎? 謝謝

男爵府

回覆樓主:

這星期唔太清楚貨未到集運倉 對上一次係9號落單 11號到自提點

水晶宮

icyblueblue 發表於 19-12-17 12:07
這星期唔太清楚貨未到集運倉 對上一次係9號落單 11號到自提點

謝謝, 太感謝

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

呢間公司好無透明度, 佢在淘寶是沒有評價可比的, 在FB 的留言, 睇唔順眼就即剷, 近期仲好似唔比留言, 唔知係唔係我留的唔啱聽, 所以Block 左我

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

andyman 發表於 19-12-17 17:50
呢間公司好無透明度, 佢在淘寶是沒有評價可比的, 在FB 的留言, 睇唔順眼就即剷, 近期仲好似唔比留言, 唔知 ...

諗住 cheap cheap 地運吓蕃薯, fb 見有人話新世代轉名可能即係轉手。。。

親, 你最近有用新世代嗎? ok 嗎? 親。。。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

tammy2008 發表於 19-12-17 23:47
諗住 cheap cheap 地運吓蕃薯, fb 見有人話新世代轉名可能即係轉手。。。

親, 你最近有用新世代嗎? ok ...
係喎, 我見新世代改左名喎, 唔知咩情況呢?? 暫時未有野買。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

今次1212從出庫到自取站總共用了7日

子爵府

回覆樓主:

中伏了,去到自取點原來跟本沒有到貨。

翡翠宮

teddybearhk 發表於 19-12-19 20:29
中伏了,去到自取點原來跟本沒有到貨。
再過兩日去攞啦, 可能會有, 我都係咁, 5號出貨, 7號話到左, 跟住去攞都係無貨, 要9號再去攞先有貨。

水晶宮

teddybearhk 發表於 19-12-19 17:30
今次1212從出庫到自取站總共用了7日

謝謝報料

男爵府

tammy2008 發表於 19-12-17 12:09
謝謝, 太感謝

更新 19號合單俾錢 剛收到通知貨到自提點 可去取貨 用咁多次未試過咁快

水晶宮

icyblueblue 發表於 19-12-20 15:36
更新 19號合單俾錢 剛收到通知貨到自提點 可去取貨 用咁多次未試過咁快

...

請問你邊區, 會因為近佢物流倉所以快嗎?

翡翠宮

icyblueblue 發表於 19-12-20 15:36

...
真係攞到貨先啦,我係可取貨去到無得攞, 其實未到

男爵府

【集運王】工作仿似停頓,相信就算前幾日已集運,都要聖誕節後先派送,無了期 !?

男爵府

...

港島東

男爵府

andyman 發表於 19-12-21 04:56
真係攞到貨先啦,我係可取貨去到無得攞, 其實未到

又真係攞到喎 因為係自提點WhatsApp 通知取貨的 真係未試過咁快 以前都係俾錢後2至4日先取到貨的

男爵府

回覆樓主:

我本來一直用開新世代的 鐘意佢地發貨快 都係一至二日到自取點 但最近幾個月好多時都要4至5日先到自取點 所以先試下轉去香港集運的 反正都係要4日 香港集運會平d

翡翠宮

icyblueblue 發表於 19-12-21 11:11
又真係攞到喎 因為係自提點WhatsApp 通知取貨的 真係未試過咁快 以前都係俾錢後2至4日先取到貨的
...
點解我係 email 攞貨架?? 攞到貨就心安了。

翡翠宮

smart_lam 發表於 19-12-21 10:21
【集運王】工作仿似停頓,相信就算前幾日已集運,都要聖誕節後先派送,無了期 !? ...
唉, 無一間集運正常了

水晶宮

icyblueblue 發表於 19-12-21 11:20
我本來一直用開新世代的 鐘意佢地發貨快 都係一至二日到自取點 但最近幾個月好多時都要4至5日先到自取點 所 ...

謝謝, 仲啱啱諗住用好彩未落單

首頁

尾頁

跳至