自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

成隻狗仔咁大

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

好得意~~~
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

好重呀。

公爵府

rose-mag 發表於 19-12-16 14:13
唔係用咗放大燈,唔係入咗愛麗斯夢遊仙境,呢個品種兔仔叫Flemish Giant rabbit,雄兔可以去到22磅雌兔20磅 ...

知唔知點樣劏?先電暈佢地嗎?

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

好毛毛呀

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Mrs.Luckycat 發表於 19-12-15 23:10
知唔知點樣劏?先電暈佢地嗎?

唔知呀,咁可愛嘅兔仔我自己就真係冇想過食。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

好可愛呀見到都想抱下

大宅

好大隻呀

珍珠宮

rose-mag 發表於 19-12-16 14:13
唔係用咗放大燈,唔係入咗愛麗斯夢遊仙境,呢個品種兔仔叫Flemish Giant rabbit,雄兔可以去到22磅雌兔20磅 ...

你喺邊度見到

伯爵府

我好有興趣知道,佢哋仲跳得起嗎?如果跳得起嘅話會唔會bom bom bom 咁震撼

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔好煩我 發表於 19-12-15 23:26
你喺邊度見到

頭幾張係網上照片,#16有隻手摸住隻兔果張係我影嘅,隻手係我女架,佢好鍾意兔仔,園遊會上見到就要去摸下。

王國長老

forgive?forget? 發表於 19-12-15 23:30
我好有興趣知道,佢哋仲跳得起嗎?如果跳得起嘅話會唔會bom bom bom 咁震撼
...

跳到,話可以跳到3呎高,所以養喺屋入面要有個夠大嘅籠。

子爵府

回覆樓主:

咁可愛養黎供應兔毛同兔肉,好可憐

王國長老

金三珣 發表於 19-12-15 23:37
咁可愛養黎供應兔毛同兔肉,好可憐

都有人養嚟當寵物嘅

侯爵府

超大隻

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

rose-mag 發表於 19-12-16 14:26
呢隻係我舊年同個女去園遊會影嘅,呢隻已經唔算係好大,因為仲係BB嚟。

依隻兔BB同六、七個月人BB差不多大咁……

象牙宮

回覆樓主:

好想攬住佢

王國長老

babynetnet 發表於 19-12-15 23:41

依隻兔BB同六、七個月人BB差不多大咁……

係對比普通兔仔大一倍,非常之乖,冇亂跳,我女要追住其他兔仔,但呢一隻任人摸,好安靜,俾我女摸到夠至跳開。

翡翠宮

rose-mag 發表於 19-12-16 14:18
佢地品種係可以去到咁大,唔係話養到咁肥大,呢隻仲誇張,50磅4呎4吋長,叫Darius,住英國,暫時係世界紀 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我完全接受唔到食rabbit

首頁
12345...6

尾頁

跳至