親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章

請問vessel hotel附近容唔容易截的士,因我非自駕,諗住的士出入。

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

alicewtw 發表於 19-12-20 07:38
請問vessel hotel附近容唔容易截的士,因我非自駕,諗住的士出入。

朝早見有少少的士,夜晚唔多覺,可能要call的士

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章

yuensiu 發表於 19-12-20 07:48
朝早見有少少的士,夜晚唔多覺,可能要call的士

收到,thanks!

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

yuensiu 發表於 19-12-20 07:03
有,不過我無攞。

係唔係即棄類型拖鞋?

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

Cheuk2012 發表於 19-12-20 10:10
係唔係即棄類型拖鞋?

唔係

翡翠宮

yuensiu 發表於 19-12-20 10:10
唔係

ok, thanks

大宅

yuyu.c 發表於 19-12-19 12:56
相差3倍價錢

無辦法,因夏天沖繩個海係最靚,上次當地導遊咁樣講:你覺得好晒好熱,熱到好辛苦時,沖繩嘅海就係最靚嘅時候。

公爵府

回覆樓主:

Day 3 (落雨)
本來想去公園玩,但落雨為有改行程
->美國村sega(可惜夾不到公仔)
->名護birthday (終於買到食物貼紙)
->Lunch: 名護Gusto (網上做會員有特價coupon)
->仔+老公: Yambarunture名護越野車,佢地話好好玩,想再玩多1次添。
->我+女: OKINAWA水果樂園 (首沖去完,今次再去)
-> 會合再去Dino恐龍Park (女入去前驚轉去round 1夾公仔,可惜夾唔到)
-> Dinner: 燒肉王燒肉きんぐ北谷店(book 19:30)

回酒店前去了Lawson買兒童王國聖誕夜場的預購入場卷,原來要用部機買,搵左好耐先搵到,差d想放棄唔買嫁啦。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Cheuk2012    發表於 19-12-21 23:20

公爵府

回覆 yuensiu 的帖子

我剛返來, 頭3日天晴, 熱到25C, 海同天都好靚. 星期三有陣雨, 涼左少少, 天陰陰

公爵府

chocolatebean 發表於 19-12-20 22:35

我剛返來, 頭3日天晴, 熱到25C, 海同天都好靚. 星期三有陣雨, 涼左少少, 天陰陰 ...

今日涼左好多,全日落雨,有時仲好大雨添!

公爵府

你幾時走呀?
係呀! 唯有入SHOPPING MALL

公爵府

chocolatebean 發表於 19-12-21 11:11

你幾時走呀?

22/12走了

公爵府

yuensiu 發表於 19-12-20 23:12
今日涼左好多,全日落雨,有時仲好大雨添!

如果呢d溫度唔落雨好正
下年我都要急下先

公爵府

andyan324 發表於 19-12-21 13:44
如果呢d溫度唔落雨好正
下年我都要急下先

今朝仲好好太陽,依家又落雨了

公爵府

回覆樓主:

Day 4
->美國村Vessel Hotel Check Out
->浦添大公國C區
-> Blue Seal Ice Park雪糕diy
->沖縄こどもの国(朝早睇動物)
->Lunch: Aeon Mall Rycom
-> 沖縄こどもの国: 聖誕活動+玩雪
Dinner: Aeon Mall Rycom
->Comfort Hotel Naha酒店check In

Cheuk2012    發表於 19-12-21 23:20

公爵府

回覆樓主:

玩雪今早去完沖繩兒童王國看動物,夜間門票預購2大2小¥5600,我們大約5點10分到達,主要看燈飾,小朋友加¥1000,大人¥500玩雪。有殭屍跳舞,聖誕老人屋,激光show+煙花。

*玩雪要帶定衫褲,玩雪兜會濕patpat

Cheuk2012    發表於 19-12-21 23:21

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

感謝分享

公爵府

回覆樓主:

最後1晚入住Comfort Hotel 方便一早到機場還車及上機,在官網訂1晚(連早餐) $ (¥9700)+車場費(¥820)

⭐12歲以下小童免費入住
⭐入住時早餐免費
⭐酒店附近有酒店合作車場泊車¥820/晚

Comfort Hotel上次大阪時已入住過,每張床寬有123 cm

公爵府

回覆樓主:

Day 5
->Comfort Hotel Naha酒店check Out
->ENEOS豐崎店加油站入油(入油¥3000)
->再去隔離OTS還車
->OTS shuttle機場
->機場行街
->沖繩回香港 (12:45am機)

大宅

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊