親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

去到機場都有夾公仔 最後買手信

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

兒童王國夜間活動

公爵府

迷人pinklady 發表於 19-12-19 09:06
我見好多人都係住呢間 不會我未住過美國村

我仔女返而想住返rizzan,因為上次被upgrade去左轉角房,每人1張床,間房勁大。

但vessel老公話食過日本酒店早餐,暫時最正係佢地。

公爵府

yuyu.c 發表於 19-12-19 12:56
相差3倍價錢

下次有機會我覺得冬天去都可以試下浮潛.因為有太陽個日真係好熱

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yuensiu 發表於 19-12-23 08:27
下次有機會我覺得冬天去都可以試下浮潛.因為有太陽個日真係好熱
...

但水真係會好凍, 上次我4月去, 落水都凍架. 所以今次暑假去, 玩水上活動.

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆 yuensiu 的帖子

好正

公爵府

yuyu.c 發表於 19-12-23 09:37
但水真係會好凍, 上次我4月去, 落水都凍架. 所以今次暑假去, 玩水上活動.
...

你上次4月去有無着保暖衣?

公爵府

回覆樓主:

又話日本d公仔易夾d,真係唔覺,下次夾少少$玩下算,直接買無咁嬲。

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yuensiu 發表於 19-12-23 13:20
你上次4月去有無着保暖衣?

有, 係著連身潛水衣.

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓

yuensiu 發表於 19-12-23 13:22
又話日本d公仔易夾d,真係唔覺,下次夾少少$玩下算,直接買無咁嬲。
真係要睇乜公仔, 我有幾隻用左幾佰yen就夾到, 有幾隻夾左我幾千yen

公爵府

fatfat-hippo 發表於 19-12-23 18:27
真係要睇乜公仔, 我有幾隻用左幾佰yen就夾到, 有幾隻夾左我幾千yen

有d直頭夾唔起。

Round 1見d人都要夾好多次先中,Sega同aeon都好難夾都唔見有人中(emoji)

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章

yuensiu 發表於 19-12-23 18:52
有d直頭夾唔起。

Round 1見d人都要夾好多次先中,Sega同aeon都好難夾都唔見有人中(emoji)

部機有冇寫幾多次保夾?我都好怕夾極都冇,倒錢落海咁

公爵府

alicewtw 發表於 19-12-23 19:41
部機有冇寫幾多次保夾?我都好怕夾極都冇,倒錢落海咁

無保夾,所以我同女講下次玩1000yen算,之後去買公仔仲化算。

大宅

yuensiu 發表於 19-12-23 19:57
無保夾,所以我同女講下次玩1000yen算,之後去買公仔仲化算。

公爵府

alicewtw 發表於 19-12-23 20:11

呢d買都係¥3千鬆倒

大宅

yuensiu 發表於 19-12-23 20:16

呢d買都係¥3千鬆倒

係,但每次都受唔到引誘,總要夾下先舒服!其實夾到返屋企又係冇地方擺,最終都係去左堆田區!

公爵府

alicewtw 發表於 19-12-23 20:35
係,但每次都受唔到引誘,總要夾下先舒服!其實夾到返屋企又係冇地方擺,最終都係去左推田區!:sigh ...

夾起隻公仔見就跌落出口再夾又look返入去,我都覺得好燒$

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

yuensiu 發表於 19-12-22 08:16
Day 5
->Comfort Hotel Naha酒店check Out
->ENEOS豐崎店加油站入油(入油¥3000)
Ots, 俾架 Sienta 你好好,夠闊落,要加錢嗎??

公爵府

Tabo63 發表於 19-12-24 00:59
Ots, 俾架 Sienta 你好好,夠闊落,要加錢嗎??

我租個時已經是選sienta 4日連豪華安心保扣到¥8000 coupon ,total ¥13300

但仔女話點解唔租7人車 ,上次我租hbf車ots 免費upgrade左7日車比我地

大宅

2020勳章 2019新春慶豚圓

yuensiu 發表於 19-12-23 19:57
夾都係過手引, 買我一定唔會, 唔想最後去堆田區

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊