親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

annawing 發表於 20-1-15 15:15
嘩 間房upgrade 大到貢 我都念念不忘啦 我暑假去應該都冇貢着數啦 你真幸運 唔該晒 我都係諗住bk ot ...

sienta呢款車後尾箱好大的

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

annawing 發表於 20-1-15 15:16
又吹過

我都hold曬酒店,到時睇吓點玩。

大宅

yuyu.c 發表於 20-1-15 17:20
我都hold曬酒店,到時睇吓點玩。

仲有兩日未hold 諗緊訂唔訂民宿定住返酒店 但民宿一訂就不能取消 沒有彈性

大宅

yuensiu 發表於 20-1-15 15:21

sienta呢款車後尾箱好大的

不過呢款車貴小小 我老公話細d個d款都放到兩個大行李箱 叫我唔駛選太貴

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

annawing 發表於 20-1-15 17:39
不過呢款車貴小小 我老公話細d個d款都放到兩個大行李箱 叫我唔駛選太貴
...

我個時訂唔貴減埋¥8000 coupon
4日(夜晚取車連豪華安心保)先¥13300

我第1次去時租4人車仲upgrade左7人車,我老公話第1次個部7人車好揸d

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

annawing 發表於 20-1-15 17:28
仲有兩日未hold 諗緊訂唔訂民宿定住返酒店 但民宿一訂就不能取消 沒有彈性

...

我轉一間酒店咋,唔轉咁多啦,今次同朋友去,都幾多人,可能有1x人,咁多人我都未知點安排

首頁

尾頁

跳至