潮流時尚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

侯爵府

大鄉里第一次去葵涌個佛羅倫斯小鎮outlet, 雖然地方細細,但都有d嘢睇,個場靜到呢,我諗成個商場入面嘅客唔夠20個!
一開始喺Furla就買咗嘢,因為真係好平,但只得一個,同咁啱平咋,銀包$390,袋$690,淺粉紅
另外喺最終站Bottega Veneta買咗個織皮袋,買之前再睇下Selfrigdes同香港賣幾錢,真心抵至買,承惠$11900!

Furla同BV sale都好好呀,就算未決定買之前都好好service呀,任試任揀

反觀Prada就睬你都傻............

rainbowchuuu3    發表於 20-1-6 12:00
boy11    發表於 19-12-26 10:16
wcpcelia    發表於 19-12-23 15:55
ada0707    發表於 19-12-20 08:50
Cheuk2012    發表於 19-12-20 00:23

伯爵府

2018復活節勳章

ckm80 發表於 19-12-19 09:29
大鄉里第一次去葵涌個佛羅倫斯小鎮outlet, 雖然地方細細,但都有d嘢睇,個場靜到呢,我諗成個商場入面嘅客 ...

OUTLET係公司附近, 我都未去行過

侯爵府

gg_candy 發表於 19-12-19 11:27
OUTLET係公司附近, 我都未去行過

我都係第一次去咋,bv d大路貨七折,但會有d seasonal三至五折,銀包超多款揀!

伯爵府

2018復活節勳章

ckm80 發表於 19-12-19 11:40
我都係第一次去咋,bv d大路貨七折,但會有d seasonal三至五折,銀包超多款揀!
...

放工去行下先.

伯爵府

2024勳章

...

bv抵,咁門市係咪唔會on sale

男爵府

ckm80 發表於 19-12-19 09:29
大鄉里第一次去葵涌個佛羅倫斯小鎮outlet, 雖然地方細細,但都有d嘢睇,個場靜到呢,我諗成個商場入面嘅客 ...

袋690咁抵!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

baby_CH 發表於 19-12-19 14:14

唔通因為咁,我上網睇減價貨真係得好少,定已經減完

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

BV 、Furla 都有分專門店款或outlet 款,樓主圖furla 長扣只有outlet有售,之前有jm分享過。

伯爵府

2024勳章

sasa0208 發表於 19-12-19 16:14
唔通因為咁,我上網睇減價貨真係得好少,定已經減完

平時12月on sale,月頭入shop唔覺有

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

nice

侯爵府

我唔知門市會唔會on sale......

侯爵府

jemappellec 發表於 19-12-19 14:29
袋690咁抵!

咁啱遇到,sale都話好抵買。但其他我又唔覺得可以叫平

侯爵府

beehoneybee 發表於 19-12-19 16:43
BV 、Furla 都有分專門店款或outlet 款,樓主圖furla 長扣只有outlet有售,之前有jm分享過。
...

Furla我就唔知,不過佢個款平時無乜見,係都唔出奇。

但bv個sale就話佢地賣嘅同專門店一樣貨,不過有d係過季貨,我睇返佢d款都係專門店款,佢話嗰d得七折就相對無咁抵。
反而佢話prada有分outlet款,唔知係咪

大宅

ckm80 發表於 19-12-19 17:56
Furla我就唔知,不過佢個款平時無乜見,係都唔出奇。

但bv個sale就話佢地賣嘅同專門店一樣貨,不過有d係 ...

你BV 依個款係唔係small size, pink colour? Selfridges 最平$17,xxx, 我見網上代購最平$7xxx

請問你有冇見到smokey purple colour, $11xxx, 我都會買,隻色我超鐘意

子爵府

BV 好靚

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

有,online shop 都有sale

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

...

Wallet男,女裝都有嗎?

侯爵府

mizmiz0214 發表於 19-12-19 18:31
你BV 依個款係唔係small size, pink colour? Selfridges 最平$17,xxx, 我見網上代購最平$7xxx

請問你有冇 ...

佢話係small, 色應該係呢隻https://www.bottegaveneta.com/au/shoulder-bag_cod45404459nx.html

我見到同我嗰款呢隻紫,但好似要萬八定萬九

wcpcelia    發表於 19-12-27 15:17

侯爵府

ungela914 發表於 19-12-19 20:16
BV 好靚

係呀係呀

琥珀宮

回覆 ckm80 的帖子

Very nice

首頁
12345...11

尾頁

跳至