潮流時尚

跳至

首頁
23456...11

尾頁

侯爵府

stagea 發表於 19-12-23 08:04
得閒去昅下有無貨

其實佢好近我呀,好大鑊呀

同埋sale俾咗contact我.........但我唔敢聯絡佢,怕出事呀

Prada d款唔吸引,但我去時佢真係最多人嗰間

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ckm80 發表於 19-12-23 08:58

其實佢好近我呀,好大鑊呀

有contact就可以叫佢留意下咩款有返貨喎!!!

侯爵府

stagea 發表於 19-12-23 09:28
有contact就可以叫佢留意下咩款有返貨喎!!!

所以我唔敢搵佢呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ckm80 發表於 19-12-23 10:05
所以我唔敢搵佢呀

問下無所謂既

禁止訪問

大宅

BV個款係幾好。😍😍😍

侯爵府

stagea 發表於 19-12-23 10:06
問下無所謂既

諗諗,唔知聖誕又會唔會有promotion

侯爵府

IloveJJ 發表於 19-12-23 10:25
Furla質地幾好呀!以前意大利做,應該ok卦?
搵日去睇下先!

Furla算係比較平實嘅牌子呀

侯爵府

haomg516 發表於 19-12-23 10:28
BV個款係幾好。😍😍😍

大路襟興款我至買咋

大宅

stagea 發表於 19-12-23 08:05
星期六無乜人,有啲中東客,prada 反而勁多人

而家除左BV,仲有邊個brand係全部貨都係專門店貨架?

伯爵府

2024勳章

IloveJJ 發表於 19-12-23 10:25
Furla質地幾好呀!以前意大利做,應該ok卦?
搵日去睇下先!

年初時買也是made in italy,覺得一般,價錢唔貴,要求也不會太高,ok的

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 大廚勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章

BV is a lot nicer
:cheeze:  :wave:

侯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

miumiu 款ok 嗎?想買個水桶袋。

侯爵府

ggbwong 發表於 19-12-26 10:00
miumiu 款ok 嗎?想買個水桶袋。

Miumiu我無特別睇呀,sorry

琥珀宮

ckm80 發表於 19-12-23 11:54
諗諗,唔知聖誕又會唔會有promotion

得閒就去昅下

琥珀宮

raymng 發表於 19-12-25 23:24
而家除左BV,仲有邊個brand係全部貨都係專門店貨架?

巴黎世家同雞毛都係喎

侯爵府

stagea 發表於 19-12-26 18:44
得閒就去昅下

今日去咗轉,銀包睇唔啱,但買多個中size袋,仲平,一萬蚊有找呀,實物深色d.

琥珀宮

ckm80 發表於 19-12-27 21:51

今日去咗轉,銀包睇唔啱,但買多個中size袋,仲平,一萬蚊有 ...

上次未見過,呢個撞色幾好睇喎!

侯爵府

stagea 發表於 19-12-27 22:23
上次未見過,呢個撞色幾好睇喎!

佢話星期三先拆箱咋,尋日定今日至擺出嚟
本來佢keep呢個比我睇,但始終個款無咁襟興同埋淺色,所以無買,反而買咗個紫色,佢仲有個深藍色車線款都靚㗎

琥珀宮

ckm80 發表於 19-12-28 00:58
佢話星期三先拆箱咋,尋日定今日至擺出嚟
本來佢keep呢個比我睇,但始終個款無咁襟興同埋淺色,所以無買, ...

呢個馬馬地,紫色靚啲,買得啱,BV質素好,唔怕買多來用

首頁
23456...11

尾頁

跳至