時政擂台

跳至

首頁
12345...9

尾頁

伯爵府

12042019總編輯時間 — 中國會被香港拖後腿嗎?

https://youtu.be/OP9t7O30hrg

12-12-2019總編輯時間:從台灣看【民主選舉】能有多爛

https://youtu.be/hzkkyd47CcM

12 -19- 2019總編輯時間:無知的香港與世界格局大變

https://youtu.be/hpib28geqTY

公爵府

ASUS_JT    發表於 19-12-20 22:50

伯爵府

看劇 看視頻 看中國
(2019年12月26日)

https://youtu.be/Exv8szghdcw

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thankyou for sharing

ASUS_JT    發表於 19-12-27 11:04

禁止訪問

伯爵府

2020香港亂局能解嗎?(2020年1月2日)
https://youtu.be/pCvaD5ArKbk

珍珠宮

牛年勳章

ASUS_JT 發表於 19-12-20 20:35
12042019總編輯時間 — 中國會被香港拖後腿嗎?

https://youtu.be/OP9t7O30hrg

Thx for sharing!
我已經係佢fans, 有追佢youtube。有深度、有國際視野既評論,好值得睇!

BBLoveUForever    發表於 20-4-17 15:59

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好鐘意總編

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

星島總編輯我都一直有追開,呢d先系辦報紙文化界人。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主:

而家冇聽傷港台,睇youtube好多正能量

男爵府

我頭完睇「星匯網」,講得好好,你地可以去睇睇,好正路分析

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

梁總都話應該而家就立廿三條, 係政府唔做野

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

kitbebe 發表於 20-1-3 22:57
支持

伯爵府

kitbebe 發表於 20-1-3 22:57

同意梁總所言,現在就是立23條時機。 不過,我睇唔到現屆政府有呢個勇氣。

除左23條,假新聞法都是刻不容緩。記者變作者,只問立場不問是非,抹黑唯恐天下不亂。見到青年在太子站跪拜,假新聞洗腦真徹底。

BBLoveUForever    發表於 20-4-17 16:00

大宅

catcat6083 發表於 20-1-3 22:48
我頭完睇「星匯網」,講得好好,你地可以去睇睇,好正路分析

我都非常欣賞他的分析,一針見血簡而清

子爵府

回覆樓主:

每星期都追聽,時事分析到位,有學問,了解世界局勢,值得人尊敬既傳媒人

子爵府

只有港大及中大時代,以前兩大的學生都是精英。
現在八大!什么學生?暴途影衰D真學生!
以前李光耀的優生學,精英制是對的!
婦人之仁,誰也是大學生?
會考O分當議員?反智社會,精神病。

補充內容 (20-1-7 22:37):
梁统台總是中大的。中大人更痛心中大变暴大。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

Push

男爵府

vesley 發表於 20-1-7 22:36
只有港大及中大時代,以前兩大的學生都是精英。
現在八大!什么學生?暴途影衰D真學生!
以前李光耀的優生 ...

係!梁總講段祟信出信果集,直情掉眼淚

首頁
12345...9

尾頁

跳至