時事熱話

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BK Milk勳章

記得之前有jm post過某兩日各大報章頭版比較,當然唔少得毒果,唔知有冇jm keep 起,謝謝

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

in.carry 發表於 19-12-21 19:35
記得之前有jm post過某兩日各大報章頭版比較,當然唔少得毒果,唔知有冇jm keep 起,謝謝
...

這個post?搵左好多,通常都係星島同明報,但係你話毒果就見到以下

https://www.baby-kingdom.com/for ... ad&tid=22750097

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-21 21:25
這個post?搵左好多,通常都係星島同明報,但係你話毒果就見到以下

https://www.baby-kingdom.com/forum. ...

首先唔該晒你,其中一次當日報導係差唔多香港報紙都係同一資訊,唯獨是生果日報不同,我都試過search某啲字眼,但揾唔到 我記得係好多份併埋一齊, 謝謝你

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

in.carry 發表於 19-12-21 21:50
首先唔該晒你,其中一次當日報導係差唔多香港報紙都係同一資訊,唯獨是生果日報不同,我都試過search某啲字眼 ...

有時間我再搵下
記得有睇過

珍珠宮

BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-21 21:51
有時間我再搵下
記得有睇過

好啊!因為我記得當晚我都有睇tvb live,所以知道邊啲係事實,跟住第二日就有jm post出嚟,thx

寶石宮

in.carry 發表於 19-12-21 21:55
好啊!因為我記得當晚我都有睇tvb live,所以知道邊啲係事實,跟住第二日就有jm post出嚟,thx
...

搵唔到添
頭先睇左好多度見唔到

珍珠宮

BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-21 22:23
搵唔到添
頭先睇左好多度見唔到

唔緊要啦, 我自己都摷唔到先上黎問, 睇下有冇其他jm keep到, 唔該晒

crystal媽咪    發表於 19-12-21 23:17

首頁

尾頁

跳至