時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

小菲比 發表於 19-12-22 20:19
不回、不回,各位理智撐警香港人冬至快樂

佢哋以為香港人係盲既,所以諗住再講啲唔係事實嘅事出黎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

apgbs 發表於 19-12-22 20:36
原本都想唔覆,但見佢回我話去藍店影市民大頭上網公審冇問題,
因為藍店唔同意佢地既殺人放火理念,所以幫襯既 ...

佢地唔係咁白痴呀
去藍店影市民/其他人,仲要放出來?!
真無聊到極
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

唔使答xxxx媽媽啦,睇兩睇知道其實本身好多嘢唔識,唔明,表達亦唔好,文字掌握力好一般下,理解力都麻麻啦,其實好難講得清楚好,最慘又好想參與社會時事,,咁又唔應該唔比機會發表,要尊重各人發表機會,不過就唔使點解解釋,說明啦 ,由佢講啦其實都唔會有人明佢講,,,,,o係呢度講下無妨,討論區功能都包括吹水killtime

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-12-22 22:10
佢地唔係咁白痴呀
去藍店影市民/其他人,仲要放出來?!
真無聊到極

佢地覺得咁做就可以進一步威嚇市民唔敢同佢地唔同意見

複式洋房

apgbs 發表於 19-12-22 22:11

佢地咁樣無用㗎
引用一句proverb: “Liar, list, pants on fire”
人人都應該要有批判性思考(Critical Thinking)分辨對錯

補充內容 (19-12-22 22:16):
應該係 "Liar, liar, pants on fire"

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

apgbs 發表於 19-12-22 22:11

真係不知所謂,盡量忍住唔回佢地

佢地要記住自己所做、所講嘅一切
#他朝君體也相同
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

各位冬至快樂

珍珠宮

回覆樓主:

侯爵府

回覆樓主: